Delta City Lukavac: Luksuz u 30 kvadrata

0 3.692

Kompanija Delta Group Lukavac objavljuje početak prodaje garsonjera i jednosobnih stanova u najnovijoj zgradi AAM3, dizajniranoj za miran život u samom centru grada.  Prvi kupci imaće prioritet prilikom izbora stanova, a očekuju ih i najpovoljniji uslovi kupovine.

Trenutno su u toku pripremni radovi i postvaljanje krana za početak izgradnje AAM3 zgrade:

U skladu sa interesovanjima i željama kupaca Delta Group Lukavac predstavlja u svojoj ponudi i najnovije jednosobne stanove u stambeno-poslovnom objektu AAM3, od 30 do 40m2 po cijeni od 1555,00 KM/m2.

Uz kupovinu stana dobijate popust na garažnu jedinicu na spratu koja se nalazi  na lokaciji Titova b.b. preko puta zgrada AAM. Cijena garažne jedinice na spratu je 14.000KM, sa uračunatim PDV-om.

Svi stanovi su smješeteni u prizemlju,odijeljeni su posebnim hodnikom od glavnog hola zgrade i opremljeni vrhunskim materijalima sa viskokvalitetnom završnom obradom i ugradnjom. Svaki stan dobija klimatizacijski uređaj i protivprovalna vrata. Ističemo da u dogovoru sa projektantima kupci mogu sami odlučivati o svom životnom prostoru, jer smo ostavili i mogućnost da se opredijele između više varijanti jednosobnih stanova ali i mogućnošću izvedbe manjih dvosobnih stanova.

Sa modernom arhitekturom i obiljem dnevne svjetlosti, AAM3 je pravi izbor za sve koji traže mirnu atmosferu, dok istovremeno u neposrednoj blizini imaju sve što im je potrebno za udoban život.

– U skladu sa našom vizijom da Delta Group donosi nove ideje za razvoj grada, ova zgrada doprinijeće prepoznatljivom konceptu savršeno izbalansiranog načina života, koji prati cjelokupan proje kat. AAM3 je namijenjena ljudima koji cijene mirno susjedstvo,najviši stepen kvaliteta i moderne dizajnerske trendove.- izjavili su u Delta Group Lukavac.

Stanovi u AAM3 izgrađeni su od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa najvišim standardima savremenog dizajna, koji ovim domovima pružaju osjećaj istinske prefinjenosti. Mladi profesionalci i parovi moći će da izaberu moderne manje apartmane, dok će porodice sa djecom više cijeniti prostranije stanove. U svrhu zadovoljenja potreba naših klijenata, zgrada posjeduje rezervoar za vodu koji je dostatan za 24 sata snadbijevanja zgrade vodom u slučaju njenog nestanka,kao i agregat za el.energiju koji će u slučaju nestanka el.energije snadbijevati stubišnu rasvjetu, lift i pumpnu stanicu.

Sve relevante informacije možete dobiti u sjedištu kompanije, ul. Branilaca Bosne bb, Lukavac, pozivom na broj: +387 35 550 300, kao i na kontakt mail: deltalukavac@gmail.com ili putem web-a:

https://www.facebook.com/DeltaGroupTim/
http://www.delta-lukavac.ba/
http://dnekretnine.olx.ba

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar