fbpx

Osvojite ulaznice: Pozorišna hit predstava “Maša i medvjed” u Lukavcu

1 min. za čitanje

Riječ je o maloj Maši, preslatkoj djevojčici sa najslađim osmjehom i neodoljivim pogledom. Osvojila je i srce jednog medvjeda koji joj je postao najbolji prijatelj.

2aa603fe56242c6ce370cbc927949ab8

U predstavi, urađenoj prema motivima iz istoimenog crtanog filma.

Predstava “Maša i medvjed”  do sada je odigrana u Mostaru, Živinicama, Sarajevu i dr. bh. gradovima i do danas vlada veliko interesiranje i euforija u svim mjestima gdje se izvodi –  rekao je redatelj ove dječje predstave Saša Pantić.

Predstava će biti održana u subotu, sa početkom u 14:00 sati. Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma kulture.

Cijena ulaznice: 5KM

NAGRADNA IGRA:

SodaLIVE.ba i Centar za kulturu Lukavac nagrađuje čitatelje portala. Potrebno je da u komentaru ispod članka napišete zbog čega baš Vi zaslužujete karte za pozorišnu predstavu. Molimo da komentar potpišite imenom i prezimenom.

Nagradit ćemo naše tri čitateljke sa po dvije karte (roditelj i dijete).

Imena nagrađenih objavljujemo u petak, 11. decembra.

Podijeli ovaj članak
38 komentara
Subscribe
Notify of
38 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Zato što sam prva komentarisala članak 🙂

Sanela Softić

Moj mali,koji ima tri godine,obozava ovaj crtani.Mislim da bi ga obradovalo predstava.

Alma Bjelic

Zato sto moj sin i ja obozavamo Masu i Medu i voljeli bi je vidjeti uzivo.ne propustamo niti jednu njezinu epizodu.Elvisa Bandic

Moja trogodisnja djevojcica najvise voli gledati Masu i medu. Ovo bi za nju bio dozivljaj, a i mene biste usrecili samim time. Alma

Jako bih voljela da dobijem te karte jer bih time iznenadila svog dvogodisnjeg sina 🙂 a on obozava Masu

Voljela bih da dobijem te karte kako bih iznenadila svog dvogodisnjeg sina koji voli Masu:)

TRebalo bi da moj djecak osvoji karte jer obozava masu i medu 😀

Bilo bi mi zadovoljstvo dobiti ulaznice za pozorisnu predstavu iz razloga sto moja sestra jako puno prati sve crtice Mase i mede, posjeduje sve slikovnice,bojanke itd mislim samom rijecju to bi bila prava djecija radost.

Moja kcerka obozava Masu i Medu

Zelim te karte zato sto moj sin uziva gledati pozorišne predstave a omiljeni crtani mu je Masa i Medo,tako da bi ovo bilo savrseno iznenađenje za njega.???i ?

Crtani masa i medo su omiljeni likovi u nasoj kuci i svi rado gledamo sve epizode. Veoma biste obradovali moju kcerku od 5 godina sa predstavom.

Jer pratimo http://www.sodalive.ba vise nego Mašu i Medveda

Semir Ćatović

Zato jer ja (mama) najviše volim gledati Mašu i Medvjeda, a za djecu onda da i ne govorim! Uživamo svi jer samo Maša pravo dočara kako su naši malci nekada nestašni a da to i ne znaju! Kad bih osvojila karte kupila bih još jednu i povela svoju djecu, da zajedno uživamo a TO NAM U LUKAVCU I TREBA-POZORIŠNA PREDSTAVA, nešto kulturno i zabavno!!! Pozdrav

To je crtic koji svi mnogo volimo,jer je pravo osvjezenje u danasnjici, a rado bi ga gledali i u pozoristu!

Subasic Muamera

Zato sto redovno gledamo Masu i Medu i bas bi se radovale da dobijemo karte za predstavu 🙂

Mama prati sodalive.ba, sin voli pozoriste i Masu 🙂
Melika Delalic

Jer naravno volimo gledati Masu i Medu kao i svi ostali i bili bi presretni kad bi osvojili ulaznice jer bi dosli iz Zivinica sa jos malim obozavatelja …Hvala u svakom slucaju..

Pa zasluzujemo jer smo veliki obozavalac Mase i Mede, to je “prvi” crtani koji je bio vrijedan paznje :), a imamo i njihove lutkice, bojanke, i slicno, i svaki dan ih gledamo.
Jako bi nas obradovali ukoliko bi osvojili ulaznice, da ih mozemo gledati i u pozoristu, i to bi bio nas prvi posjet pozoristu u nase male tri godine, misliim da nasoj sreci ne bi bilo kraja.
Mama i mala “Masa” Lejla .

Trebamo dobiti besplatne dvije karte za predstavu Masa i medo jer za 10 KM koje ce nam ostati mozemo kupiti slatkise da se pocastimo u mjesecu djecije radosti. 😀

Zato sto moja kcerka Mila obozava Masu i medu pa smo svih nas petoro ostalih clanova porodice Masu morali gledati i kada nam se nije gledalo.Cak su i svi nasi prijatelji gledali zajedno s nama kada se nadjemo na sijelu,nebitno ,kod nas ili kod njih.Masa je vladala dugo nasim ekranima ?

Nikom ne dajte karte jer nikad nisu ostavili nijedan komentar na sodalive .Isti su kao i naši poslanici u parlamentima – izaberemo ih a oni uglavnom šute.
Karte treba dati Milenku Blagojeviću , Superhiku , i sl.

Posto licno volim gledati masu i medu zajedno sa mojom cetverogodisnjom cerkicom…..

Moja Maša bi voljela da se sretne sa vašom Mašom….

Voljela bih iznenaditi svoje malene djevojcice sa ulaznicama ,jer bih im izmamila osmjeh na lice I uljepsala im taj dan:-) moo

Moja unuka dobi 2,5 god. na pitanje sta je to muz. odgovara. “muz je zena”….zasluzuje pogledati masu i medu….odusevljena je…masa mala a sve zna.

Pa naprosto je obožavamo, tako je mala, slatka, neodoljiva….
Imamo čitavu kolekciju igračaka maša i medvjed, jednostavno neželimo propustiti ovu predstavu ni po koju cijenu.
Ma kako bilo ja i moja kćerka Amila dolazimoooooooooooooo……Pozdrav

Zato jer bi voljela iznenaditi svoju kcerkuu koja bi bila odusevljena!!

Anesa Hodzic

Ulaznicu treba da dobije moja Maša…ona je original originala Vaše Maše!

Vaša Maša je mala maca za moju unuku Mašu…zbog nje sam postao medo…

Imam 17 godina i redovno gledam Mašu i medvjeda :'D Šejla Džafic

Kako se pojavila maša i medo ja nemam pristup youtubeu od ovog mog sina dajte mu BESPLATNE KARTE da gleda uživo sa mamom da ja mogu visit na FB 🙂
Enis Mahmutović

Iako i sama imam kcerku koja bi volila gledati pozorisnu predstavu, koja ce biti odigrana u subotu ,svidio mi se komentar gospodina Nuhica ,pa sam odlucila pisati, ako bi moje misljenje imalo ikakavog uticaja,da redakcija dodijeli jednu nagradu njemu i njegovoj unuci ,da zajedno uzivaju!!! p.s. Ne poznajem licno osobe, ali mi je komentar simpatican.

Hvala Vam u ime moje maše!

Hvala Vam u ime moje Maše!(mala ispravka u tekstu)

Zato sto suprug i ja izvodimo predstave Mase i mede skoro svakog dana svom detetu. Zato da ne vidimo kako to strucnjaci rade?! 🙂 Kristina Milosavljevic

Narode. Meni je 40 godina i volim gledati Mašu i Medvjeda.
Samo mislim da će je na kraju zadesiti ista sudbina kao i Ptice Trkačice.

Vidjeti Mašu uživo neprocjenjivo iznenađenje za moju djevojčicu, zato ulaznice nama.

Želim obradovati svoju djevojčicu a nikad i nisam ništa dobila dzaba pa reko za sve postoji prvi put možda nam se i posreci