fbpx

Osnovci iz Lukavca slobodno vrijeme provode snimajući zanimljive video klipove

1 min. za čitanje

Zlatan Osmanović i Alen Trakić prvobitno su formirali CoolChannel, a kada su im se priduržila još dva člana: Amar Hanić i Renato Jusić odlučili su promijeniti naziv grupe u Matrix3TV koja kao takva i danas djeluje.

Ova mala postava pravi kratke i zabavne video klipove koje dijele sa svojim vršnjacima i na taj način se zabavljaju. U jednom video klipu kao gost pojavljuje se Bakir Ćatić i Dževad Jatić.

Kako je YouTube najbolji beplatan medij za promoviranje anonimnih mladih autora, očekujemo da će Zlatanova grupa ovim putem steći popularnost i u budućnosti da im to bude profesionalna orjentacija.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Koji *** i koje gluposti

@Neko iz mase

Nemoj tako, djeca makar rade nešto kreativno i druže se kroz to, a vjerovatno su im i tehnički uslovi loši. Eno šta ima lukavačka TV, hićme opreme, pa im program ni na šta ne liči, teški amaterizam, a još primaju platu za to. Pustite djecu nek rade što bolje mogu, vremenom će doći i kvalitet.

NEBI MI BILI MI KAD NEBI OSUDILI U STARTU SVE STO SE OKO NAS DESAVA. ZASTO SU GLUPOSTI TO STO DVANAESTOGODISNJACI POKUSAVAJU KORISNO DA ISKORISTE VRIJEME? DA MOZDA NEBI BILO BOLJE DA SU SE SNIMALI SA CIGARAMA, PICEM I DROGOM? PAMETNA NASA DJECA, POKUSAVAJU DA PRONADJU SVOJE MJESTO U OVOM VRTLOGU STO SE ZIVOTOM ZOVE, POKUSAVAJU SKRENUTI PAZNJU NA SEBE, POKUSAVAJU KROZ OVO STO JE ZA NEKE “GLUPOST” UKAZATI I NAMA ODRASLIMA NA NASE GRESKE, JEDNOSTAVNO TO JE NJIHOV NACIN IZRAZAVANJA. ZAR IH U STARTU TREBAMO OSAMARITI I UBITI ELAN I ZELJU ZA KREATIVNOSCU. PAZITE DA SE SUTRA NE ZASTIDITE SVOJIH RIJECI KAD SUSRETNETE ZLATANA NA ULICI. SAMO NAPRIJED.

Omladina je potrosila dosta vremena da snimi spot.
Trebalo je sve i tehnicki “pokriti”.
Mislim i da su morali da se necijeg dzepa ,mozda roditeljskog-tankog,mase.
Valjalo je i ideju osmisliti i sprovesti u djelo.

Osim toga,nije ovaj spot produkt slucajnog snimka mobilnim na ulici.
Pa tesko je i jednu smislenu fotografiju napraviti, a kamoli jednu filmsku sekvencu.
Posebna prica je legendarni “Fico”. Ne noze se ni on u svakoj avliji naci.

Jednostavno,prica je mnogo dublja i duza nego sto ovih 2minuta i 12 sekundi govori.
Mislim da nisu zasluzili samare ,nego aplauz.
,