fbpx

Lukavčanin Darko Lukač, zaljubljenik u modu

1 min. za čitanje

Jedan je od pionira u pisanju modnog bloga, ali i veliki zaljubljenik u modu. Inspiraciju pronalazi na stranim blogovima i inostranoj modnoj sceni, kojim često prisustvuje kao gost.

Darko u Beču studira farmaciju, bavi se modelingom i pisanjem bloga. Njegov blog možete pronaći na adresi: http://www.darkolukac.blogspot.com/

Ideja fashion bloga jeste prikazivanje vizuelnog aspekta života, prvenstveno način odijevanja, ali i interesa, ishrane, hobija ili bilo čega što jedna osoba odluči da podijeli sa drugima.

U svakom slučaju, samim otvaranjem bloga, privatni život velikim dijelom prestaje da bude privatni. Darko svoj blog osvježava novim sadržajem u razmaku od nekoliko dana i svojim posjetiocima prikazuje trendove sa modnih pisti, fotografija svog stajlinga, kao i komentare odjeće poznatih.

Kako to izgleda možete pogledati u nastavku:

Više od Darku možete saznati na linku: https://www.facebook.com/DarkoLukacFashion

Podijeli ovaj članak
11 komentara
Subscribe
Notify of
11 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ovo se i Bosni zove pederluk

@ lol što si ljut? što te ostavio i otišo u beč? ajde, dođi do mene da te namirim. cmok

Marvo besposlena ti si jedan običan *** koji ništa ne radi u životu čim imaš vremena brinuti jel neko peder ili nije i u ostalom koga boli k…..
Momak studira i živi u Beču dok ti predpostavljam negdje na Lukavačkoj opštini. Sigurno je vidio i zna više o tebe o svemu, radi ono što voli, uspješan je i što je za (tvoju žalost a za njegovu radost) s vremenom će biti još uspješniji a ti ćeš krepati za kompom jer ti starci neće plaćati više za internet.

Jesi mu se nagovorio …

Too Darko, samo naprijed ! 😀

Zar nema vjesti bitniji u Lukavcu od ove nego morate promovisat ovog *** Ocigledno je neki rod nekom iz direkcije soda live ili je dao koji euro da se pozira ,,Ajmo iskreno ko to od nas u Lukavcu zna sta je moda pola se oblaci na pijaci ili vidi kako kome stoji daj ba nemojte bit glupi bog vas mazo Ovo je neki *** Volim i ja modu al ne manekenisem se ko kakav pedercic .Bitno je da je cisto i da ljepo izgledam to sto je on zaljubljenik nek okaci macki o rep ili nek zivi negdje gdje ovakvi tipovi pripadaju …Jednostavno u Austriji je ne primjetan pa doso je ovdje malo iz dijaspore pa se pederise *** dokad ce te se bavit bitnijim desavanjima sto se desava oko nas primjera sinoc ,Momak iz Tuzle se ubio to ni da spomenete dok pisete o ovom smjesni ste ..

Lijepo* neprimjetan* cete* ( enough said)

Bitnijih* vijesti*

hahhahahh…koji jad od vijesti. Neki bezvezni lik se promovise koji nema veze s mozgom.

Citam komentare pojedinih i zgrazavam se.Fuj,nema se sta reci.Tipicna malogradjanstina,primitivizam i seljakluk.Svi uspjesni kod nas u Lukavcu vrlo brzo dobiju raznorazne epitete.Peder,glup,lud,konj itd.Zalosno je da ima ljudi koji ovako razmisljaju,takvi ce puci od zavisti i ljubomore.Dok drugi ne znaju sta ce u zivotu i brinu se tudjim zivotima, Darko za razliku od nji zna sta hoce i zeli,ima svoj cilj i ide naprijed.Bravo Darko,samo naprijed,uci i bavi se onim sto volis u zivotu.Svakodnevno nas pogadjaju crne i ruzne vijesti,rubrike su pune takvih desavanja,pa neka malo i lijepih vijesti u svemu tome.Da barem ima vise lijepih,a manje ruznih stvari za objavljivanje.Slazem se sa misljenjem Usahle Gnjide.Kakvi primitivci zive u Lukavcu,to moze biti samo dobar vjetar u ledja da budu jos bolji i uspjesniji u svom radu i zivotu.Bravo Darko samo naprijed!

Alma hoces da te ubacim u modeling …