fbpx

INFERNO i Doctor Strange u kinu Lukavac

1 min. za čitanje

U sali Doma kulture Lukavac u četvrtak, 3.11.2016. na repertoaru su dva nova filma. U 18:30 na repertoaru je Akcioni film u 3D tehnici:

DOCTOR STRANGE

To je priča o neurohirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, koji doživljava užasnu saobraćajnu nesreću i zbog smrskanih ruku njegov život se mijenja zauvijek. Medicina mu ne može pomoći i prisiljen je da traži izlječenje na neobičnom mjestu, tajanstvenoj enklavi Kamar-Taj.

Ubrzo je shvatio da ona nije iscjeliteljski centar već prva crta u borbi između neviđenih sila tame koje su odlučile uništiti naš svijet.

Film traje 115 minuta.

U 20:30 sati na repertoaru je film INFERNO, glavna uloga Tom Henks

Radi se o još jednom filmskom hitu snimljenom prema istoimenom književnom bestseleru po uzoru na „Da Vinčijev kod“ i „Anđeli i demoni“ autora Den Brauna. Glavni lik filma, Robert Langdon se budi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja na bilo što u posljednjih nekoliko dana. Uz pomoć doktorice Siene Broks i dobrog poznavanja simbola, Langdon pokušava da pobjegne i istovremeno pokušava riješiti najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada susreo.

Film traje 121 minutu.

Cijena ulaznice: 4 KM

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments