Željko Komšić: Enver Bijedić je kriminalac

11 3.903

Amra Haračić iz Lukavca, poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, napustila je redove DF-a.

Između ostalog, navela je da je odluku donijela jer nije naišla na razumijevanje unutar stranke Željka Komšića.

Lider DF-a je u svom odgovoru na istup ovog poslanika kazao da zbog smrti Nike Bakovića nema ni volje ni želje da se raspravlja i uvjerava, piše Dnevni Avaz.

Samo ću vam poručiti, ako je vama, Jasminu Kadiću, Lejli (Didik-Sarajlić, op. a.) ili bilo kome drugom, lakše podnijeti kriminalca Enku Bijedića (Enver Bijedić, op. a.) i kriminalizirani SDP (čast pojedincima) nego profesora Begića (Zlatan, op. a.), onda neka vam dragi Bog pomogne, ako vjerujete u njega! A ako ne, nema vam pomoći svakako – napisao je Komšić u svojoj reakciji koju je dostavio svim članovima Predsjedništva stranke.

Podsjetimo, odlukom Predsjedništva DF-a iz marta prošle godine na čelo kantonalne organizacije te stranke u Tuzli postavljen je Zlatan Begić, nedugo nakon što je pristupio ovoj stranci.

Nakon toga su poslanici iz Tuzlanskog kantona Jasmin Kadić i Lejla Didik-Sarajlić napustili stranku.

Leave a Reply

11 komentara za članak "Željko Komšić: Enver Bijedić je kriminalac"

avatar
najnoviji najstariji popularni
SDPDA
Gost
SDPDA

Sve vas je,Kukic kupio uključujući i Delica ! Bijedic je glavni mentor Lafinasovog savjetnika Cackovica e moji Lukavcani koji su Vas,seljacici i kriminalci uzjahali.

Centrifuga
Gost
Centrifuga

Delić je centralna tačka koja povezuje “brata” Begića, političkog mentora Bijedića i saradnika Kukića, tako da uvažena zastupnica nije promijenila voz nego samo vagon. Progurala se do huntića koji je malo bliže glavuri. Naivni DF -ovci u Lukavcu su pristali da se podrede manipulatoru kao rezervni točak. Nemaju više uticaj ni na svoje vijećnike, ni na poslanike, ni na ribare, ni na što, ali mogu nosati zastave, pržiti ćevape i pisati komentare tipa: “Svi smo mi Delić!”

DFoutsider
Gost
DFoutsider

Komsic je klasicni alkos, potpuno gubi kontrolu nad svojim rijecima i postupcima. Usput, Amra je napravila izbor izmedju Kukica i Bijedica, jer Zlatan B. je opskurna politicka pojava koja pokusava da se uvali u bilo koju stranku ili barem NGO. Koliko je poznato, ima staz u svim partijama i svim NGO koje djeluju na podrucju TK. Zalosno ali istinito. DF nakon gotov 4 godine nema nikog u zakonodavnoj vlasti, osim Mesalic dipl. Mahira, a upravo svi ovi koji su otisli iz DFa su otisli zbog njega.

Kantonalna Skupstina:
Lejla Didik
Sabid Zekan
Nedzada Avdic
Lik iz Gracanice (zaboravih mu ime)

Federalni:
Jasmin Kadic
Sasa Mitrovic
Amra Haracic

PS BiH
Damir Becirovic

Samo Mesalic dipl. Mahir ostao hahahah
Svi su zbog njega napustili, jedino mu se moze cestitati😄

LafinoEkolog
Gost
LafinoEkolog

Izgleda su Edin Delic Lafinas i njegov jaran Zlatan Begic Žuti uspjeli da razjebu SDP i DF svaki na svojoj strani stari plenumasi doktori ublehe i šuplje priče. Aferim naučnici!

Edo i Edo i Tito s njima
Gost
Edo i Edo i Tito s njima

Hahahaha joj oplakah ljudi moji eno još jedan Bijedic potvrđuje da nije normalan! Evo slike na ltk info sa ” obilježavanja ” godišnjice Titove smrti 04.05. Ispred doma kulture u lukavcu. Ima naravno Lafinas i njegov politički guru Edhem Muftic, par vjernih pratilaca našeg Lafinasa u vidu penzionera i nezaobilaznog Adema mr prava dipl. ing. rudarstva Mahovkica , ali ima i Denis Bijedic uči FATIHU ispred Titove biste hahahahaha pa šta je ovo likovi ni Monty Pyton nebi okupio

Sudo
Gost
Sudo

Najveća opasnost za SDP na TK je Edin Delic, on bi mater svoju prodao za kakvu jacu poziciju y SDP- u, a kamoli nekog Envera Bijedica, Jasmina Imamovica i ostale stare SDPovce. Taj neće prezati ni od čega da se domogne funkcije, poremećena ličnost totalno , Lafinas.

maak
Gost
maak

damir hadzic pa niksicev buraz pa damir masic sve sdp gori od goreg …….

SajamEkoAvanturizma
Gost
SajamEkoAvanturizma

Samo je Delicu ekološkom eksperrtu pošlo za rukom da Bijelo more prolije do Crnog mora hahahaha koji gigant!

deba
Gost
deba

Interes. Misli proci ce bolje na izborima ako budw SDP. Sta je uradila za Lukavac, nista. Nije mogla placati ni kancelaruju DF-u iako je to bio dogovor. Samo daj meni, zatobsu mnogi napustili. Svaka cas Emiru Imamovicu, Dajani, Pechi, Nuhicu, bolje Vam je bez nje.

Milenko Blagojevic
Gost
Milenko Blagojevic

Jel‘ to Komso opet “pri kahvi“…

3 u jedan
Gost
3 u jedan

Željko Komšić
1.Ostavlja Čovića u fotelji
2.Poklanja fotelju Sebiji
3.SDA ga nakon izbora šuta