Tuzla: Regruteri kompanije Fluor ponovo traže osobe za rad u Afganistanu

Fluor kamp u Afganistanu
3 1.074

Ponovo aktuelni odlasci na privremeni rad u Afganistan posredstvom američke kompanije Fluor čiji su regruteri stigli u Tuzlu kako bi obavljali intervjue sa osobama koje su putem njihove web stranice aplicirali za posao.

Svi koji nisu uspjeli da se “dokopaju” Bliskog Istoka proteklih godina i tako zarade nešto novca za bolji život, imaju novu šansu. Naime, prema informacijama sa kojima raspolaže naš portal regruteri američke kompanije Fluor stigli su u Tuzlu gdje će navodno obavljati razgovore sa kandidatima za posao u Afganistanu i još nekim zemljama. Kompanija Fluor se već godinama bavi podrškom američke vojske u Afganistanu ali i širom svijeta, javlja Tuzlanski.ba

U posljednjih nekoliko godina vršile su se brojne regrutacije u Tuzli, Skoplju i Sarajevu, a u proteklih pet godina ova kompanija je zaobišla naše prostore ali i brojne radnike vratila kući kao višak radne snage. Ono što je karakteristično za kompaniju Flour jeste činjenica da su plate odlične kao i česti godišnji odmori kada putujete kući. Ukoliko ste zainteresovani za posao u ovoj kompaniji sve što treba da uradite jeste da napravite svoj profil OVDJE, uploadujete svoj CV i aplicirate za željene poslove.

Ukoliko zadovoljavate sve potrebne kriterije za određeno radno mjesto, posjedujete iskustvo za određenu poziciju i naravno da imate malo sreće regruteri će vas pozvati i obavjestiti o daljnjem postupku.