Poniznost Mate Đakovića pokazana prema Miloradu Dodiku prešla sve granice

9 9.757

Poniznost, strahopoštovanje, odanost i snishodljivost koju novinari RTRS-a svakodnevno pokazuju prema Miloradu Dodiku prešla je sve granice, a to potvrđuju i samo neka od brojnih “škakljivih” pitanja koje je Mato Đaković u Teleringu sinoć uputio Miloradu Dodiku.

 • Predsjedniče kako se osjećate, kako Vas sluša zdravlje?
 • Predsjedniče jeste li umorni?
 • Predsjedničke odakle Vam energija, kako sve uspijete da stignete, jedan dan ste u Moskvi, drugi u Beogradu, treći u Banjaluci..?
 • Zašto Vi predsjedniče sami rješavate sve probleme i pitanja, razgovarate sa željezničarima, vodite ih na piće, umirujete štrajkače..?
 • Predsjedniče Vi ste prije rata imali 7 stanova u Beogradu sada nemate nijedan, Vi ste štetovali i samo ste na gubitku od kako ste počeli da se bavite politikom?
 • Da li ste nekad pogriješili, da li bi promijenili neke ranije odluke?
 • I strani stručnjaci kažu da Republika Srpska nije prezadužena?
 • U Srpskoj se gradi na sve strane, kakvo je stanje, kuda se kreće Republika Srpske?
 • SNSD po nekim analizama ima trenutno podršku 45 do 47% građana i birača, što bi značilo da imate više od 50% poslanika i aspolutnu većinu u Narodnoj skupštini Republike Srpske, jeste li zadovoljni?
 • Vi ste predsjedniče jedini visoki funkcioner u regionu koji unosi devize u državu?
 • Predsjedniče dobro ste raspoloženi, širite optimizam i pozitivnu energiju?
 • Predsjedniče šta bi mediji i novinari da nema Vas?
 • Predsjedniče da Vas nema trebalo bi Vas izmisliti?

Nakon svih ovih pitanja postavlja se samo jedno pitanje – da li se može potonuti dublje provlačeći se kroz jedan mali elastični otvor?

Izvor BUKA

Leave a Reply

9 komentara za članak "Poniznost Mate Đakovića pokazana prema Miloradu Dodiku prešla sve granice"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Milenko Blagojevic
Gost
Milenko Blagojevic

Posljednji pokusaj Mate Brice da od debele guzice napravi lice…
U guzicu ga ljubi svim zarom srca svog
jer hoce da poludi zbog njegovog razdjeljka cupavog …
Ooooobriiiiiiii ‘ !

sirotanović
Gost
sirotanović

👏Izvorna erotska

Istina
Gost
Istina

Zalosno i prilicno gadno gledati dva polupismena balkanska krmka.

Dzeko
Gost
Dzeko

Milorad i Mato su privatno jako dobri prijatelji. I sa Bakirom je na ti. Zato cemu cudenje. Ko imalo prati medije znace da je Mile Ronhill najvise bio uz Matu kada je ovome poginuo sin u saobracajci. A supruga mu je cak i bila savjetnica Riđobradog. Znaci covjek je pajdo i jaranika sa njima. Naginje se kako vjetar puse.

Dzeko
Gost
Dzeko

Frajer zivi na Stupinama, a radi na RTS-u. Znaci niđe veze. Al gdje prestaje logika pocinje Bosna.

ZA Lafinafa
Gost
ZA Lafinafa

E ovako bi naš Lafinaf volio da ima novinara koji lijepo pitanja postavljaju , a nije ko Vi sa Sodalive koji izvještavate i handrite našeg Naučnika za ventilaciju i provjetravanje kako Namješta konkurs za prijem Namještenika u Opštinu ( jer on je Rudar po struci i nema veze sa Upravom Opštine, pa je jadan skontao da ako su Namještenici u pitanju da to onda znači da on može da Namjesti tu koga hoće!).

q za q
Gost
q za q

Mato je bio Laktašenkov čovjek još dok je radio na BN-u, to se jasno vidjelo a ovo današnje Matino novinarstvo je u rangu intrvjua nekada sa Titom, Titi si morao birati pitanja. entitet ErEs je u medijskom mraku, tamo vlada totalitarni režim a njihovi botovi su aktivni cio dan na srbijankim portalima tako da dana ni Srbija nema tačnu sliku stanja. Uglavnom Laktasenko po meni vodi dobru politiku, doveo je entitet ErEs na ivicu propasti. Mile, hvala ti

BK
Gost
BK

Mislim da bi Sodalive-u trebalo biti bitnije sta ljudi lukavacke regije (pa i MZ sa srpskim zivljem) jedu, piju, udisu. Na sta grad, opc/stina Lukavac lici, sta se ispusta u rijeke (i dan danas) i tako dalje, a ne sta jedan novinar na RTRS-u govori predsjedniku entiteta Rep. Srpske, koji mu je inace poslodavac. Znaci, prvo ocistite svoje dvoriste pa onda gledajte okolo. Ovo pisem jer sam sit skretanja paznje na nebitne stvari umjesto resavanja svakodnevnih problema. Tu se obicno nadje i neki zaduzeni kvazipjesnik koji to ovjekovjeci.

inspektor
Gost
inspektor

Ovo je redakcija objavila da usporedimo sa nasim d…….zavlakacima delicu kao što je admir memic, brkic, mahovkic, hodzic, suljic, osmanovicka…..