GiPS Tuzla: Snižene cijene mjesečnih karata na liniji br. 9.

0 4.774

DD Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla obavještava korisnike svojih usluga da će od mjeseca novembra 2017. godine doći do smanjenja cijena mjesečnih karti na liniji broj 9, Tuzla-Lukavac-Puračić, za sve kategorije putnika.

Sve informacije o novim cijenama možete saznati na našem cjenovniku kao i o cijenama mjesečnih karti za linije Jaruške-Prokosovići-Lukavac, Dublje-Prokosovići-Lukavac i Gnojnica-Devetak-Koksara-Lukavac.

Zahtjeve za izradu mjesečnih Bus kartica putnici mogu dobiti kod vozača na pomenutim linijama ili na Autobuskoj stanici Lukavac. Također putnici mogu popuniti web zahtjev koji se nalazi na starniciwww.gipstk.com  i svoje izrađene Bus kartice mogu preuzeti na Autobuskoj stanici Lukavac.

Podsjećamo putnike da za plaćanje pojedinačne vožnje mogu koristiti vrijednosnu Bus karticu, a od 1. novembra 2017. godine upotrebom vrijednosne Bus kartice ostvaruju popust od 30% na cijenu vožnje za izabranu relaciju.

Vrijednosna Bus kartica je besplatana, a minimalni iznos dopune je 2,00 KM.

Vrijednosne i mjesečne Bus kartice putnici mogu dopuniti na prodajnim mjestima GiPS-a i na kioscima iNovina te na Autobuskoj stanici u Lukavcu.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar