Lukavac: Vandali grafitom oštetili fasadu novoizgrađenih garaža, prepoznajete li ih? (FOTO+VIDEO)

7 11.250

Nepoznati vandali su na fasadi novoizgrađenih garaža u Lukavcu koje je izgradila kompanija Delta Consulting & Engineering, ispisali grafit i tako oštetila fasadu.

Fasada je išarana i oštećena a napisano je: “Subscribe Adzoo”

Iz kompanije Delta Consulting & Engineering su nas obavijestili da je policija kontaktirana i da se traga za počiniteljima.

Također, mole sve koji prepoznaju osobe sa fotografija i video priloga, da se jave u prostorije kompanije na adresi Branilaca Bosne bb.

Leave a Reply

7 komentara za članak "Lukavac: Vandali grafitom oštetili fasadu novoizgrađenih garaža, prepoznajete li ih? (FOTO+VIDEO)"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Semin Magotić
Gost
Semin Magotić
Kokolo
Gost
Kokolo

Naravno da se zna koji su. Ja sam ih uhvatio kako pisu po mojoj zgradi i policija zna sigurno

Sifon sode
Gost
Sifon sode

Traga se za počiniteljima. Znate li da je kazna za to djelo 50km (pedeset konvertibilnih maraka).Desio mi se slican ili isti slucaj sa poslovnim objektom na Trgu Bremena.Kada sam prijavio tako mi je receno.Cak, sta vise, osumnjičeni ima papir od doktora da mora izrazavati svoje kreativne sposobnosti (valjda nema veze sto uništi moju plastificiranu fasadu).Da nije zalosno, bilo bi smijesno.Sta da ga je Azur (Delta) uhvatio i malo primjenio svoje kreativne sposobnosti. ….Ne smijem ni zamisliti koje bi to sankcije bile.Stvarno zalosno.

blinker 56
Gost
blinker 56

Ako je beton.uzmite 2-3 laka za kosu ,pa naspricajte,normalno po slovima,i onda sa mekanim krpama skidajte–brisite slova-

Milenko Blagojević
Gost
Milenko Blagojević

Ima istinskih majstora za grafiti u Lukavcu , kao što su SIOUX-i npr. A ovo je čista debilna škrabotina koju treba sankcionisati.

crni
Member
crni

Jedna mala opaska, netko je slova prepravio pa je slovo P prepravio na A, slovo I prepravio u D, i predzadnje slovo druge rijeci slovo D prepravljeno u slovo O, tako da druga rijec nije Adzoo, vec Pizdo. Toliko sam ja primjetio, znaci “preplati se ili me pizdo”.

boos
Gost
boos

Mislim da trebate odma obavijestit organe gonjenja ,strasna stvar djeca malo pisala i panika ,odma u mup i odrukajte ko je pisao grafite ,i onako se od murije disat nemoze kao od ovog smrdljivog zraka ,cudi me da nisu na djelu uhapsili ova dva lika ,Dajte malo ba ima ovdje velikih kriminalaca koje murija stiti ,objavite njihove slike javno pa da ih odradi malo sipa ,pusti ovu balavurdiju ,sta je strasno sto su napisali grafit ,ostetise firmu ,de vidite da dodzem ja da to zakrecim …hahhahah da nije tuzno bilo bi smijesno ….kakva glupost boze sacuvaj …hapsi ove kriminalce sto opuhase ovu carsiju ,kradu godinama od poreza drzave ,pa sve sta stignu ,pa bijedi udarate …