Lukavac: Uhapšen direktor šumskog gazdinstva Konjuh Kladanj

Nekontrolisana sječa i krađa šume - velike šanse za stvaranje klizišta / Foto: SodaLIVE.ba
3 7.490

Danas oko 14:00 sati u Lukavcu, službenici MUP-a TK Odjeljenja za organizovani kriminal su u saradnji sa Tužilaštvom TK slobode lišili dvije osobe. Riječ je o 61-godišnjem R.A. iz Kladnja i S.H.(40) iz Gračanice.

Oni su uhapšeni zbog sumnje na primanje i davanje dara i drugih oblika koristi iz člana 381 Krivičnog zakona. Isti su prebačeni u službene prostorije MUP-a TK nad kojima je u toku kriminalistička obrada.

Kako nezvanično saznajemo riječ je o direktoru šumskog gazdinstva Konjuh Kladanj koji je kako saznajemo primao dar od 600 eura od vlasnika pilane iz Gračanice.

Leave a Reply

3 komentara za članak "Lukavac: Uhapšen direktor šumskog gazdinstva Konjuh Kladanj"

avatar
najnoviji najstariji popularni
mirso
Gost
mirso

Koliko mi je drago zbog učlanjenja Edina Delića u SDP-e i budućeg ujedinjavanja ljevice . …toliko mi je drago i ovo a i svako drugo hapšenje ovih lopova i vlasti ,koji su nam nametnuli ovakvo stanje da su MITO i KORUPCIJA normalna stvar … nadam se da će ljudi poput Delića iskorijeniti ovo zlo i uvesti vladavinu zakona.

Milenko Blagojević
Gost
Milenko Blagojević

Pjevaju oni svoju kajdu:
Ja ne pijem tuđega imanja
već ja pijem iz hrastova panja…

Ivee
Gost
Ivee

Kriminal u i oko šuma je neviđenih razmjera, u sve to su involvirani policija, šumari i inspekcija, to je “zmijsko leglo” kriminala.