Lukavac: Odsječena glava psa pronađena u Titovoj ulici (Uznemirujuća fotografija)

9 8.585

Na društvenoj mreži Facebook objavljena je fotografija glave psa, koja je pronađena u Titovoj ulici.

“JUTROS NADJENA GLAVA OD PSA U LUKAVCU!!! Samo mogu zamisliti kroz sta je ovaj jadnicak sve prosao! I jos da mu GLAVU OTKINU! Na sta smo spali…nemam rijeci!!! Da se ovako izivljavamo na neduzna bica!! Ja mu cujem vrisak….bol….strah…uh nedaj boze!! Sve ovakve zlocine sto su ovo uradili na mrtvost treba kazniti!!! Fuj…SRAM NAS BILO!!!”

 

Leave a Reply

9 komentara za članak "Lukavac: Odsječena glava psa pronađena u Titovoj ulici (Uznemirujuća fotografija)"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Miki
Gost
Miki

Kad ih toliko štitite i branite zašto ih ne udomi te, i ne pružite im tu ljubav koju izjavljuje te po netu,već većina drži psa dok je štene pa onda noga

Ludinaucnik
Gost
Ludinaucnik

Sa slike se jasno vidi da je jadnicak davno uginuo te da su vjerovatno psi raznjeli okolo dijelove raspadnutog tijela tj. njegove kosti pa i njegovu glavu.

SodosoKoksarakoksTitonasponos
Gost
SodosoKoksarakoksTitonasponos

Lijepi lovci. Krenu po Lukavcu prije svitanja i tapatapa. Kakvi azili kakav dog trast. Lijepa Titina milicija. Sad ni kera na smijes otrovat. Jel tako druze Staljine,?

gost
Gost
gost

Nisu vas nikad ganale ove lutalice od kojih nit se moze uc niti izac iz zgrade patriotski front

SodosoKoksarakoksTitonasponos
Gost
SodosoKoksarakoksTitonasponos

Onoj dvojici sto hrane zuto seto iz Opelove zgrade i retardinju sto mu copor sere oko kuce selamim maksuz supruge svaki dan kada pogledam sa balkona.

haftakhaftakus
Gost
haftakhaftakus

Izvršna vlast na teritoriji opštine Lukavac bi se zaista trebala pozabaviti ovim problemom a to je na zakonom dozvoljen način zbrinjavanje pasa lutalica sa ulica. Pa imaju službe u opštini, komunalno preduzeće, veterinarska stanica koji su zaduženi da svim stanovnicima opštine obezbijede neometano kretanje. Međutim, dok načelnik farba zgradu opštine, dok kupuje skupocjene džipove, selfija na sve i svašta, stavlja se iznad zakona uvodeći neke nove krugove prilikom zapošljavanja u opštini, naravno da nema vremena ni saslušati stanovnike ove opštine i pokušati riješiti ovaj problem.

A.S
Gost
A.S

Ma načelnik Delić je kriv ,garant.

Sioux Septembarska
Gost
Sioux Septembarska

ubio se sam doslo mu za građevinsko da plati

Novi član SDP
Gost
Novi član SDP

Možda se pojavio dr Helingen iz Zagorovog stripa
Žao mi je psa