fbpx

ŽOK Smeč zadržao prvo mjesto na tabeli

1 min. za čitanje

odbojkasiceNaše odbojkašice su nastavile pobjedonosni niz i ostvarile jedanaestu uzastopnu pobjedu u prvenstvu, pa sa jedanaest pobjeda iz jedanaest prvenstvenih utakmica zauzimaju prvo mjesto na prvenstvenoj tabeli.

Konačan rezultat je bio 3:0 u korist ekipe ŽOK „Smeč“, po setovima 07:25, 09:25 i 11:25 u trećem setu. Domaća ekipa nije bila dostojan protivnik našim odbojkašicama, koje su odigrale odlično i pokazale spremnost za nastavak borbe za prvaka u drugoj odbojkaškoj ligi Federacije BiH.

Novom pobjedom smečerice su zadržale prvu poziciju na prvenstvenoj tabeli, sa bodom više od drugoplasirane ekipe Maglaja.

Za ekipu ŽOK „SMEČ“ Lukavac su nastupile: Melisa Osmić-kapiten ekipe, Amra Kambić, , Merima Tokić, Almina Turkić, Arisa Kurtić, Džana Karić, Amra Džambić, Neira Mukanović, Lejla Lulić, Dženana Muminović, Melika Dautović i Amra Imamović, trener ekipe Natmir Buljubašić Pire.

Narednog vikenda, u sportskoj dvorani u Lukavcu, nas očekuje zanimljiva utakmica protiv ekipe ŽOK „Tešanj“, koja trenutno zauzima treće mjesto na prvenstvenoj tabeli.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

odlicno cestitam na trudu nasim odbojkasicama

slazem se upotpunosti sa hasimom

Bravo samo tako nastavite Lukavac uz vas!