fbpx

U prijateljskom susretu Radnički poražen od tuzlanske Slobode (FOTO)

1 min. za čitanje
dav

Danas je na stadionu “Jošik” u Lukavcu odigran prijateljski susret između starih poznanika, domaćina ekipe Radničkog iz Lukavca i tuzlanske Slobode.

U jednoj veoma fer i korektnoj utakmici sa dosta žara i borbe slavili su gosti iz Tuzle sa 1:3. Trener domaćih Softić, kao i gostujući trener Nalić pružili su priliku za igru svim igračima koji su imali na raspolaganju.

Na poluvremenu je bilo 1:0, pošto je gol za Slobodu postigao Salihović. Radnički je u prvom poluvremenu imao dobre šanse preko Murselovića i Aljukića no ostalo je 0:1.

U nastavku meča pala su još tri gola, prvo su gosti povećali vodstvo na 0:2, a strijelac je bio Todorović.

Radnički je uspio smanjiti preko Halilagića, a gosti do kraja susreta postižu još jedan pogodak preko Pirića za konačnih 1:3.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Jeli ovo neka nova trava, neka nova inovacija na Josiku. Nemogu da vjerujem u kakvom je stanju glavni teren.
Pa nikada ali nikada nije bio u ovako ocajnom stanju, sramota velika. Uprava napolje odma jos danas da daju ostavke svi.

Mislim da treba staviti akcenat na to da je bila pravo prijateljska utakmica.Da je srece bilo bi ih svaka 2-3 mjeseca.Radnicki treba Slobodi, a Sloboda jos više Radnickom. Bez dobrih prijateljskih odnosa nema ni jake Slobode, a pogotovo Radnickog.Ma koliko se to ne svidjalo pojedincima, ti je realnost. Puno srece u nastavku prvenstva i Slobodi, a i nasem Radnickom.

Niko, niko samo Slobodaa!!!