fbpx

Je li vrijedilo čekati? Stigao odgovor iz NK Prokosovići povodom optužbi za falsifikovanje potpisa igrača (FOTO)

2 min. za čitanje

Nakon što smo prije nekoliko dana prenijeli vijest o falsifikovanju potpisa dojučerašnjeg igrača NK Prokosovići Amara Hasića, a sve u režiji sekretara istog kluba, Zikrije Memića, jučer je stigao i odgovor na optužbe direktno upućen mladom fudbaleru, ali i predsjedniku FK Mladost Kikači, Senadu Mujkanoviću.

Saopštenje prenosimo u cjelosti bez dodatnih izmjena:

Aferim mlađahni Hasiću, Duško Tošić i Karleuša su za tebe medijski mali miševi. Uspio si zatalasati modračko jezero, zašto da ne kada to već nisi uspio igračkim fudbalskim umijećem.

Kažu da si u toku protekle polusezone nastupio u 5(pet) utakmica prvenstva i da si 16 puta šutnuo loptu. Jedna lopta je kaže legenda otišla čak do jezera i probudila džinovskog soma sa inicijalima S.M. i od tada traje ljubav između soma, njegovog kluba i mladog Hasića, baš kao i između Karleuše i Tošića.

Iz pouzdanih izvora smo saznali da je Hasić neumorno trenirao i vjerovali ili ne naučio se potpisivati a za svoj novi klub za koji inače navija od malih nogu obećao je šutnuti loptu čak 17 puta.


P.S. Bravo debili, pljujte po sportistima koji su cijeli život posvetili sportu a hranite iluzijama besciljne razmažene besposličare. Za one koje interesuje istina, njima ne treba grafolog. Uporedite samo slovo “m” na prezimenu “Memić” i slovo “m” na imenu “Amar” i sami zaključite da li je ista osoba potpisala oba imena.” – navodi se u saopštenju objavljenom na službenoj stranici NK Prokosovići.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Aferim, jaci ste od Vucica sa saopstenjima… 😀

Uh ovo je bilo zestoko. Sta se covjek svasta nagovori i osta ziv. A gdje ti je onaj vranjes kad vec spominjes tu Karleusu. Ti to jarane haman vidio kako to te zvijezdice rade pa i ti se malo ko osokolio da se nagovoris. Bijedno a trebalo ti 10 dana da skontas sta da napises. Svaka cast bas ti fer plej igrac. Hoce momak da igra negdje drugo i sta sad isplatite ga ako ste duzni i cao nije milion u pitanju.

Ovo ce da ispadne veca afera od one kad je Juventus ispao u Seriu B zbog namjestanja utakmica.