fbpx

Devetak: Uprava Fudbalskog kluba “DSK” podnijela ostavku i ključeve ostavila u mjesnoj zajednici

2 min. za čitanje

Lukavački niželigaš DSK Devetak ostao je jučer, na zaista specifičan način bez kompletnog Upravnog odbora.

Naime, članovi Uprave ovog kluba koji se takmici u Prvoj ligi Tuzlanskog kantona odlučili su podnijeti ostavku, a svoju odluku su saopštili putem zvanične Facebook stranice u kojoj su poručili da će papiri i ključevi službenih prostorija kluba biti predati predsjedniku mjesne zajednice.

“Poštovani simpatizeri, sponzori i svi ostali obavještavamo Vas da mi Uprava kluba na čelu sa predsjednikom Osmić Amirom podnosimo neopozivu ostavku!

Obavještavamo sve zainteresovane koji su željni da preuzmu vodstvo kluba da to urade do nedjelje kada naša ekipa bude trebala ići na gostovanje.

Papiri za razrešenje dužnosti svih članova Uprave na čelu sa predsjednikom i podpredsjednik će biti urađeni u narednim danima, dok će papiri kluba i ključevi službenih prostorija biti predati u ruke predsjednika naše mjesne zajednice Mahmutović Abida.

Ono što je najvažnije i što najviše treba istaći jeste da ova Uprava ostavlja ovaj klub bez ikakvih dugovanja, sa svim izmirenim dugovanjima kako prema igračima tako i prema svima ostalima sa kim smo u prošlosti radili!

U nastavku ispod donosimo Vam imena svih osoba koje su na današnjem sastanku podnijeli neopozivu ostavku:
Amir Osmić – predsjednik kluba
Adis Mujkić – podpredsjednik kluba
Hidan Kalić – upravni odbor
Adnan Blažević – upravni odbor
Mustafa Merdžić – upravni odbor
Asmir Hodžić – upravni odbor

Hvala Vam na razumijevanju”, navodi se u saopštenju ovog kluba.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Prodali su sve sto se moglo prodati, Hodza i ekipa. Inace ih ne bi bog mogo otjerati, nece macka sama od masla otic…

Posteno da postenije nemoze. Na fin i kulturan nacin rijesili se Upravnog odbora zbog nemogucnosti daljnjeg normalnog funkcionisanja kluba. Sredstva se dobijaju na infuziju a treba ekipi obezbjediti prevoz i ostale minimalne troskove. Najbolje izvoli ko voli nek se bakce klubom i ZDRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO…….

Uzeli pare od Pribave…i podnijeli ostavke…. planirana prodaja 3 boda,ali igraci nisu dali…pa su uzeli lovu samo za 1 bod…Koji su to lopovi…

Ti to sad kao pametan bez dokaza optuzujes ljude. Sve vi znate kao kakve nene za kahvom a veze s vezom nema. Ko bi se pametan prihvatio takvog posla a nema para a igraci traze pare jer je dug dug. I sta ti sad pametan znas takve stvari. Pa kad znas sto ne prijavis u Policijsku stanicu jarane. Nehlupaj ko Maksim po diviziji.