fbpx

KBS Master vrši upis novih članova

1 min. za čitanje

Klub borilačkih sportova Master vrši upis u školu sportskog karatea za uzrast do 15 godina, te školu karatea kao vještine i samoodbrane za uzrast preko 15 godina.

Treninzi KBS Master održavaju se u renoviranoj sali zgrade “Dolnov” iza benzinske pumpe Hifa u Lukavcu. Sala je opremljena posebnom opremom za održavanje kvalitetnih treninga u što se svojim dolaskom možete i uvjeriti. Sve dodatne inofrmacije u vezi termina dostupne su na brojeve telefona 061/411-233 i 062/199-853. Za rad sa polaznicima škola zaduženi su treneri sa bogatim iskustvom Dragiša i Danijela Sekulić.

“Put ne znači put borbe. To je put kojim Vi putujete da saznate svoj unutrašnji mir i harmoniju. Na vama je da tražite i da ga nađete. Hinorori karate je pravi sport za vas jer njegovo vježbanje znatno utiče na poboljšanje života bilo da je motiv: ostvarivanje takmičarskih rezultata, savladavanje elemenata samoodbrane, poboljšanje fizičke kondicije, razvijanje samopouzdanja ili poboljšanje zdravstvenog stanja.” kažu između ostalog iz KBS Master Lukavac.

 

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments