fbpx

Alen Džambić novi/stari trener OK 7 Lukavac

1 min. za čitanje
Alen Džambić

Alen Džambić rođen je 14.2.1978 godine u Tuzli. Uspješnu igračku karijeru u kojoj je nastupao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine završava zbog teške povrede. Pred sami kraj igračke karijere, Džambić je u paru sa Almirom Muharemovićem predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Europskom prvenstvu u odbojci na pijesku u Atini 2000 godine. Trenersku karijeru započinje 2001 godine.

Džambić je na klupi OK 7 Lukavac u sezoni 2008/2009 uveo naše odbojkaše u Premijer ligu, a nakon toga u sezoni 2009/2010 osigurao četvrto mjesto i plasman u Play off za prvaka. U polufinalnim utakmicama naši momci nanose i prvi poraz u zadnjih skoro 150 utakmica ekipi OK Kakanj ali ostaju bez plasmana u finale.

Prošle sezone predvodi ekipu ŽOK Tuzla i poslije plasmana u polufinale kupa i u Play off za prvaka, napušta klub. Ove sezone prvi dio sezone je pauzirao samo iz razloga da bi ponovo preuzeio svoj voljeni klub. Sada se to i desilo a mi mu želimo mnogo uspjeha!

(SodaLIVE.ba)

 

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
14 komentara
Subscribe
Notify of
14 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

A i trenera jeste nasli sad cemo biti prvaci od zada a jel sad i sponzore trebate

ljudi moji ko njega opet dovede pa taj covjek nema pojma nije ni cudo dje nam je odbojka sa ovakvim trenerima….

Procitajte malo sta je covjek napravio dok je bio u lukavcu pa onda pisite ta sranja. Doveo je lukavac u premijer ligu i bio 4 na tabeli te godine i jos su mu igrala 4 igraca iz lukavca u startnoj postavi. Ako iko zasluzuje da vodi lukavac onda je to on.

E sta je to on uradio pa pise u novinama iz koje godine sad nas nece biti ni u novinama a kamoli na ovom portalu koja budala ovog izabra za trenera svaka mu cast.

He he he grohotom se smijem !!! na sta je lukavacka odbojka spala , da ovog sibicara dovedu za trenera i kao sto neko rece ovaj ***j , i opet grohotom se smijem xo xo xo …

…treneru zelimo mnogo srece i uspjeha u daljem radu 🙂

vi ako čovjeka znate lično ne mora značit da on ne vrijedi na odbojkaškim terenima.Sve što piše je tačno,a vi koji pišete protiv njega sigurno niste bili dva puta na odbojkaškoj utakmici kad igra Lukavac 7, stoga nemojte ni pisat komentare.Čovjek je prošao sve i svašta,i ako ko može može on!!!

***
Svakako sretno OK.-7- LUKAVAC u daljnjem natjecanju .

pa gdje su ti igraci bili do sada,naravno u istom klubu ali sa drugim trenerom.Kao prvo brkate dvije stvari,to su trenerske sposobnosti i ljudske,Ako neko misli da moze napraviti bolji rezultat neka se prijavi za trenera i neka pokusa.

On je prosao trenersku karijeru sto je malo ko.
Sretno!

Alen je OK ako neko misli da zna bolje nek zasuče rukave.ČESTITKE.

To samo moze u Lukavcu….. S v a š t a

ajde vi luzeri sto nesto pisete..niko vas nista niej pitao..ne znate hodati..samo zivite na ovom internetu i pisete komentare neke..a obicni ste gubbitnici..niko vas ne pita za misljenje jer imate suplju glavu..seljacine jedne nepismene..gledajte radnicki i sutite..ha ya..

naprijed foto jusuf