fbpx

Abdulah Ibraković novi trener Čelika

1 min. za čitanje

Abdulah Ibraković, nekadašnji igrač i trener FK Radnički, od danas je novi trener zeničkog premijerligaša Čelika. Ibraković će na trenerskoj poziciji posrnulog zeničkog premijerligaša naslijediti Omera Kopića.

“Svjestan sam činjenice da me čeka veliki posao. Čelik je veliki klub ali u protekloj sezoni imali su određenih problema koje ću skupa sa čelništvom kluba pokušati da riješim u što kraćem vremenskom periodu. Sada predstoji upoznavanje sa igračkim kadrom a odmah nakon toga krećemo u rad i stvaranje pozitivne atmosfere kako u samom klubu tako i oko kluba. Zenica je grad fudbala i vjerujem da ćemo u narednom periodu navijače Čelika učiniti sretnima”, rekao je Ibraković za SodaLIVE.ba.

Ugovor između Abdulaha Ibrakovića i FK Čelik potpisan je na period od dvije godine.

Za sutra (25. jun 2010. godine) u 10 sati ,u službenim prostorijama FK Čelik, zakazana je press konferencija na kojoj će i zvanično biti predstavljen novi trener FK Čelik.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Inače u mama miji se sjedilo sinoć 😀

Vratite Ibru u Radnicki za trenera a i direktora i ekspresno ulazite u BiH Premijer Ligu.

A sta je s Dzindom, jel ide i on

a sta je sa Djindom,jaranom mu 🙂

Dzindo ce bit trener Radnickog ! a Ibrak ce odvest Celik na vrh ! ! ! !

Ibrakoviću sretno sa Čelikom , veliki treneri samo treniraju velike klubove , bio si u Veležu heroj sada napravi to i u Zenici sa Čelikom . Sretno još jednom pa da jednog dana treniraš Sarajevo , Želju ili neki evropski klub.

znači zadužio se i u mostaru previše pa sad ode u zenicu i tako dalje, da hoće kad vratiti dugove po lukavcu bio bi presretan. sretno ibrak ti si ipak naš čovjek iz čivčija. kako da i džindasa ne odvede u zenicu-mi mu opet moramo plaćati kafe po lukavcu. (pa čujte nešto dečki da vam kažem?)