Leatex

Kad se vrijedne ruke slože: Modrac će uskoro dobiti obnovljen Dom kulture

3 3.707

Zahvaljujući dobroj volji nekoliko pojedinaca iz MZ Modrac, ova mjesna zajednica bi uskoro trebala dobiti obnovljen Dom kulture koji će prije svega služiti mladima i mještanima pomenute mjesne zajednice.

Veliki broj mještana i volontera se priključio ovoj akciji, a radovi napreduju velikom brzinom. Nadamo se kako će nas ovaj poduhvat podsjetiti na stara dobra vremena i u obnovljenom Domu kulture organizovati druženje i podsjećanje na nekada tradicionalne “Julske večeri”. Izjavio je Nedim Ćosić, predsjednik MZ Modrac i dodao:

Koristim priliku da pozovem, sve mještane Modraca, ali i drugih mjesnih zajednica, da se pridruže ovoj vrijednoj ekipi. Takođe su dobro došli i donatori i svi ljudi dobre volje koji će svojim donacijama pomoći dovršetak ovog veoma značajnog projekta za odgoj i razvoj naših mladih.

Leave a Reply

3 komentara za članak "Kad se vrijedne ruke slože: Modrac će uskoro dobiti obnovljen Dom kulture"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Lafinas je gotov
Gost
Lafinas je gotov

Vidi Nuhic Nedzada Peče hahahaha političara i karine ! Pa i jesi samo za mesalice ebo vam Mesalic Mahir Žutog jarana Begica što vas sve guzi sa Lafinasom Delicem. Pa što Vam Delic neda pare da obnovite dom mamlazi ili neće jer nije njegov Nahil predsjednik MZ Modrac , prece je dat pare za KUD Krtova i za Cackovicev Džip koji ste vi teletabisi.

Hajro
Gost
Hajro

Sto ne kazete da je stolarija na Domu kulture Modrac i krov uradjena za vrijeme SDA, a vrijednost tih radova je pet puta veća nego sto sad rade

Živio SDP
Gost
Živio SDP

Vijećnik Imam iz Berkovice s eodriče svog paušala i obnavlja Dom Kulture Berkovica
Probudi se taj je poslušnik a ne Vijećnik