Leatex

Završena rekonstrukcija ulice Alekse Šantića (FOTO)

6 2.138

Na našu email adresu javila se čitateljka čije je ime poznato redakciji sa fotografijom radova u ulici Alekse Šantića (JNA).

Poštovani, ovim putem želim da vama i široj javnosti pokažem kako se bacaju pare poreskih obveznika. Od obećanja kompletne rekonstrukcije ulice Alekse Šantić, završilo se sa jednom zakrpom ispred privatne kuće prijatelja, kao i manje zakrpe koja nije bila u planu, nije bila obilježena. Do kada će se favorizovati firma koja radi tako loše?

Komentar nije potreban, fotografija sve govori.

Leave a Reply

6 komentara za članak "Završena rekonstrukcija ulice Alekse Šantića (FOTO)"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Lukavcanka
Gost
Lukavcanka

Da vam je svima da se ispred vasih vrata odmah pokrpi sve sto se godinama nije radilo. Pustite ljude da rade i cekajte. Kad ste mogli 20 godina mozete jos par mjeseci.

Borac Armije BiH
Gost
Borac Armije BiH

“Gospodo građani iz Šantićeve, treba da se preselite na Ratiš, gore jedino morete prodisati, gore sam ja glavaš – lafinaš napravio novi asfalt za moje ahbabe prpu and kamponi. Ili sjed te đis te – tu ste ,čekajte nove izbore ako ja pobjedim more bit dođete u opciju da vas zakrpim. “..Vi ste i dobri ,otiđite u Puračić pa pogledajte kako ljudi idu do ljuštaka, e kad tu titinu kaldrmu od asfalta vidite bit će vas sramora što ste se javili i slikali ove moje fleke.”

Sodakox
Gost
Sodakox

Strašno fuj fuj, pa gdje je sada ta načelnikova pravda? Lukavac pun rupetina, poljskih staza pun grad, svugdje fali prostora za parking, haman dosta za mandata pružni prelaz? Sramota. Svaka čast ko je poslao slike. Trebamo svi, možda i takmičenje napraviti.

Sinister
Gost
Sinister

Nije lose.😁😁😁

acif
Gost
acif

Važno je da je Delić asfaltirao put za Ratiš do vikendica (Prpolina,Enesa-Megaplasta i Almira dr.Sakića) , a ulice u Lukavcu Gradu i drugim MZ-cama, nisu prioritet na Ratišu živi više građana pa se to moralo uraditi zbog Seje SEPA borca Armije RBIH u 101 Berlinskoj brigadi.

maak
Gost
maak

Nacelnice obecavao si sredinom 2016 da ce Lukavac prodisati da ces ocistiti sa nekim masinama jezero da cemo dobiti pitku vode a ova tvoja obecanja 0% si ispunio