Leatex

Šefik Džaferović gost današnje tribine SDA u Lukavcu

4 2.220

U sklopu turneje po Bosni i Hercegovini Šefik Džaferović, kandidat za člana Predsjedništva BiH ispred SDA, danas u Lukavcu predstavlja svoju kanadidaturu za predstojeće izbore.

Općinski odbor Stranke demokratske akcije Lukavac Vas poziva na tribinu ” RAZGOVOR SA GRAĐANIMA” na kojoj će gost biti Šefik Džaferović, kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Tribina je u subotu (11.08.) u Velikoj sali JU Centar za kulturu (Dom kulture) Lukavac, sa početkom u 18:00 sati.” – navodi se između ostalog na službenoj Facebook prezentaciji OO SDA Lukavac.

Leave a Reply

4 komentara za članak "Šefik Džaferović gost današnje tribine SDA u Lukavcu"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Nesto
Gost
Nesto

Baketov dudlas. Sve lopov do lopova, unistili su drzavu. Nadam se da ce ih narod smijeniti, doata je vise i njih i njihovih uhljeba

ZaBiHVam
Gost
ZaBiHVam

Nema od te priče ništa, to samo vi komunjare ovdje oko Tuzle se nadate da će doći neki novi crveni ublehas kao što je ono seljance iz Plana…otiđi malo u srednju Bosnu, Gorazde i Bosanski Petrovac npr. gdje se bas dobro naebalo sa četnicima. Hvala Bogu Alijina Skika ko zgrada na ulazu u B. petrovac…vidimo se crveni reketasi u oktobru

Ramiz
Gost
Ramiz

Ubjedljivo najbolji kandidat za clana Predsjednistva BiH

dajo
Gost
dajo

ZABRANJENO korištenje više imena.