ROBINZON BIRTHDAY PARTY: Rođendanska zabava uz Alexa Gaudina

1 2.570

Robinzon 11. avgusta slavi svoj 20.rođendan, pa smo zato odlučili da vam na ovom Robinzon Birhtday party-ju u goste dovedemo jednu istinsku svjetsku zvijezdu, a ona se zove Alex Gaudino.

Kada nečija karijera traje gotovo punih 25 godina i kada je ta osoba svih tih godina na samom vrhu svih svjetskih top lista, onda to svakako zaslužuje izrazito poštovanje.

Nema tog zaljubljenika u elektronski zvuk ko bar jednom nije zaplesao uz „Destination Calabria “ ili „ uz „Watch Out“. Alex Gaudino je u toku svoje karijere zauzimao prva mjesta na top listama u Velikoj Britaniji, Australiji, Irskoj, Francuskoj, Švedskoj, Belgiji …  a sarađivao je sa samim zvijezdama od Kelly Rowland, Nicole Scherzinger, Christal Waters,  Shena…

Ovaj italijanski DJ i producent, karijeruje počeo sada već davne 1993 godine i vrlo brzo je njegova kombinacija elektro i house stilova stekla veliki broj poštovalaca širom svijeta. Ovo je prepoznato i od strane struke tako da već godinama Alex snima i producira za lebels Rise, Ministry of Sound i Data Records.

Sve ovo je dovelo do toga da je Alex Gaudino postao jedan od najtraženijih DJ i nema ni jednog poznatog svjetskog kluba, a ni festivala na kome on već nije nastupao.

Slijedeća njegova destinacija je mol restorana Robinzon na jezeru Modrac/ Lukavac, gdje će se družit sa nama 11.08.2017 godine na Robinzon Brihtday party-ju. Osim Alexa Gaudina tu noć sa nama će biti i provjerena ekipa domaćih DJ „snaga“ – Eduy, Rocho, Stan Taylor…

Leave a Reply

1 komentar za članak "ROBINZON BIRTHDAY PARTY: Rođendanska zabava uz Alexa Gaudina"

avatar
najnoviji najstariji popularni
enko
Gost
enko

Jel i ovaj party Delić otvara,kažu ljudi da nije njega bilo ovo se nebi nikad desilo na Plaži.Doći će on i Čačković na bijelim biciklima iz Tuzle da proglase ovaj skup otvorenim.A poslije će kod Sulje Brkića na imanje da loču u ime socijal-demokratije.A doktori u bijelim mantilima iz doma zdravlja obzirom da su dobili otkaz po nalogu Delića i Adnana Aljukića takođe mogu na party u bijelom.
S R A M O T A,T U G A,L I C E M J E R S T V O =S D P (EDIN DELIĆ)