Ovo su kadrovi SDA sa opštine Lukavac koji će biti kandidati na Općim izborima

5 4.617

Generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Halid Genjac predao je Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) liste s imenima kandidata SDA za organe zakonodavne vlasti u BiH.

SodaLIVE.ba će pratiti liste svih političkih subjekata i objaviti ko su osobe sa općine Lukavac i za koji “nivo” vlasti će biti prijavljeni.

Parlamentarnu skupština BiH – Izborna jedinica 2:

  • Adil Osmanović (Nije član OO SDA Lukavac, rođen na našoj općini)

Parlamentarnu skupština BiH – Izborna jedinica 5:

  • Irfan Halilagić

Predstavnički dom FBiH – Izborna jedinica 3:

  • Samira Begić
  • Ismet Osmanović
  • Abdel Đozić

Skupština kantona:

  • Fahrudin Skopljak
  • Emir Junuzović

Leave a Reply

5 komentara za članak "Ovo su kadrovi SDA sa opštine Lukavac koji će biti kandidati na Općim izborima"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Neutron
Gost
Neutron

Evo komentara za svakog pojedinacno
Adil Osmanovic-citav radni vijek zivi od politike i politicarenja. Hodza po zanimanju, nesposoban da zasije lijehu luka. Tesko njemu od boga kada ode naonaj svijet jer je do sada od siromasnog bosanskog naroda braneci ga od cetnika i jstasa uzeo preko tri miliona maraka. A muslimani u BiH nikada siromasniji.
Ismet Osmanovic-isto sve ko i za brata. Hodza a pravnik. Diploma cetnicka sa ocilima. Al, jebaji ga bitno je da se zove diploma. TAKO SE MUSLIMANIMA LAKO PRODA LAFINA. U puracicu ga se nije moglo naci ni mikroskopom kada su cete popalile prve kuce u devetaku. Sakrio se u misju rupu i on i svi ostali Osmanovici. Zajednonsa bratom kriv za endemsku korupciju u muslimana(kradu svi sve sto je drzavno) i siromasenje balijandera. Naravno jz osmanovice idu i ostali balijanderski prvaci Bakiri, Kenjci, dzaferovici, arapcici, sarajlici i mnogi drugi. Ko ce koga svoj svoga. Jad i bijeda su ovi iz sda i trebalo bi zabraniti im da uopste bistre politiku.
Ostali: fahro irfan i ko sve jos su fikusi koji treba da zamotavaju stvarnu istinu o tome da je muslimanski narod u rukama malobrojne ali jake i kompaktne skupine lopova kojimsebe nazivaju muslimanskim prvacima

ProTon
Gost
ProTon

Sve si u pravu jarane, ali de onda budi korektan do kraja pa nabroj i propadnike iz ostalih političkih stranaka. Ovako nije jasno šta želiš postići, šaraj malo , evo ovako kao Avdo npr.:
http://www.zurnal.info/novost/21270/stranke-nam-nude-osudenike-optuzenike-nasilnike-i-osumnjicene-ubice

opa
Gost
opa

Isto sranje posljednih 25 godina .Mi odosmo polako, a vi vladajte.

KKK
Gost
KKK

Nova lica, cestita imena, ali pogresno rasporedjena na listama.

SDAovav
Gost
SDAovav

Slaba lista. Trebao je tu biti Prijic, Halilagic, Jusufovic i na tome graditi stranku. Ovako Prijic drugi na listi za državni parlament PDA iza Kuke, Halilagic 7-8 za državni…..

Hoćemo ujedinjenje SDA-PDA