Leatex

Ovo su kadrovi DF-a sa opštine Lukavac koji će biti kandidati na Općim izborima

10 4.324

Demokratska fronta BiH predala je Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) liste s imenima kandidata za organe zakonodavne vlasti u BiH.

SodaLIVE.ba će u narednom periodu objaviti liste svih političkih subjekata i objaviti ko su osobe sa općine Lukavac i za koji “nivo” vlasti će biti prijavljeni. Mole se političke partije koje do sada nismo objavili da nam dostave imena kandidata i pozicije na listama.

Predstavnički dom FBiH:

  • Dajana Čolić (2)
  • Amra Kišić (6)
  • Emir Imamović (8)

Skupština kantona:

  • Sandra Imširović (2)
  • Irina Zejnilović (9)
  • Elvis Delić (30)
  • Arnela Fejzić (31)
  • Ahmed Delić (32)

Leave a Reply

10 komentara za članak "Ovo su kadrovi DF-a sa opštine Lukavac koji će biti kandidati na Općim izborima"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Karl marks
Gost
Karl marks

Sad drugovi iz DF ima da vidite šta vam je donijela koalicija sa SDP. 2014 imali ste na Kantonu 3,023 glasa SDP 1,840 .. 2016 već ste pali na 1,731 glas a SDP 3,204 glasa. Sa politikom privjeska nećete imati ni 1,000 glasova znači nestajete sa političke scene a mogli ste biti faktor. To je politika ili jesi ili nisi a vi očito niste.

specijalac
Gost
specijalac

uhljebi u pokušaju

Profesionalni demonstrator Begic
Gost
Profesionalni demonstrator Begic

Ima li jos clanova stranka ili se samo vrti u krug oko Limica,Dajane i Sandre.To govori da nema kadra i nema clanstva na opstoni.Dovoljno govori situacija sa listama kad je Lukavac dobio toliko pozicija pri vrhu,znaci da na drugim opstinama kantona stranka gotovo i ne postoji.I opet se samo klima glavom na kantonalnom odboru od strane Pece,Siska,Limica i Dajane,kako to da je Tuzla dobila sve pozicije za nosioce listi a Lukavac bolje rezultate ostvarivao na predhodnim izborima.

samra
Gost
samra

Kad je to Dajana izašla iz SDP-a ,Ove godine na izborima ste nula glasova jer Vas Delić uvukao u pesinluk, a izdali su vam DRUGOVI šefa Komšića.Tako da Vam slijedi potop.

Lukav
Gost
Lukav

Hej kad je Delić kandidat?????? Pa čovjek hoće u upravni odbor Vjenca sa SSS….hahahahhaha

supa
Gost
supa

Odlaskom Amre Haračić i još par osoba DF drastično gubi na prepoznatljivosti. Svaka čast Dajani i Emiru kao neiskvarenim osobama ali nema tu snage da se nose sa dugogodišnjim lopovima i kriminalcima. Tuzla diktira i uzeće im sva mjesta…nadam se da sam u krivu…

Realan
Gost
Realan

Smo znamo prict I kritikovat. Izadjite Lukvcni I podrzite ns eljude na listama, nije bitno koja stranka. Nemojte glasati za Begica, nemojte glasati za gutica, I nemojte glasati za onog iz Kalesija SDP ovca… Glasajte da nasih ljudi bude sto vise u svim mogucim parlamentima…

SDA=SBIH=PORAZ2018
Gost
SDA=SBIH=PORAZ2018

Cijenim Dajanu,ali šanse DF za prolaz su minimalne,stranke jedva postoji u Lukavcu i Tuzli ostalo nepostoji
nažalost

Ida
Gost
Ida

Sve su ovo mladi, pametni i neiskvareni ljudi, zasto ih ne podrzati? Samo put im je trnovit, dvadeset godina trnje je raslo, hoce li moci prokrciti….cuvajte se i naprijed

Denis
Gost
Denis

Sve dobri ljudi, samo naprijed.