Leatex

Ovako izgleda novo sanitetsko vozilo JZU Dom zdravlja Lukavac

5 1.818

JZU Dom zdravlja Lukavac uskoro će preuzeti novo moderno sanitetsko vozilo koje je kupljeno sredstvima Općine Lukavac. Tom prilikom, jučer se odabranim medijima, među kojima naš portal nije pozvan od strane Općine Lukavac, je predstavljeno vozilo, a medijima se obratio Dejan Pavić:

 

Procedura je krenula sredinom prošle godine, nakon čega smo se prijavili na tender. Odmah nakon saznanja da je prihvaćena naša ponuda, pokrenuli smo procedure nabavke vozila i pripremanja opreme koja je ugrađena u vozilo. Danas je sve završeno, vozilo je tu i spremno za isporuku te mi očekujemo da menadžment Doma zdravlja Lukavac dođe i preuzme potpuno novo sanitetsko vozilo, izjavio je Dejan Pavić, direktor “Pavić Komerc”.

Leave a Reply

5 komentara za članak "Ovako izgleda novo sanitetsko vozilo JZU Dom zdravlja Lukavac"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Samco
Gost
Samco

Hvala nacelniku na novom vozilu a ovakav gest moze samo SDA lesinarima da smeta dok ce svako normalan da podrzi kupovinu novog sanitetskog vozila za sve nas gradjane .

Ting
Gost
Ting

Pa i sam delic vozi citroena,barem ce odrzavat besplatno svoje vozilo kod pavica

SDPinsider
Gost
SDPinsider

Kako nece kupiti od Pavica kad su to stari jarani. Namjesten poso za Pavice koji su Nasa stranka a lafinas ce dobiti kakvog citroena po ekstra povoljnoj cijeni a malo se i ugraditi u cijenu. Lafinasu lafinasu imaju oci i usi u tvojoj blizini koje vide i cuju vise nego sto mislis. Prodaji egg za bubrege mentalno retardiranim od pametnih si prokužen odavno.

VMZ Gnojnica u sjeni
Gost
VMZ Gnojnica u sjeni

E nek si se i ti javio,nije te dugo bilo

Opel
Gost
Opel

Prva voznja sanitetom rezervisana za Lafinasa nakon referenduma hahahaha