Ovako izgleda novi unutrašnji raspored zgrade Općine Lukavac (FOTO)

32 7.844

Postavljanjem fasade na zgradi Općine Lukavac okončan je drugi od ukupno tri LOT-a rekonstrukcije ove ustanove. Ono što su građani primjetili je uređenje fasade, na čijem se staklenom dijelu još uvijek vrše ispravke.

Ono što građani sigurno nisu primjetili je razmještanje Službi unutar kompletne zgrade Općine.

U rasporedu unutrašnjosti zgrade može se primjetiti rekonstrukcija šalter sale u kojoj su šalteri za ovjere i prijem dokumenata zamijenjeni sa matičnim uredom.

Na prvom spratu vidne su promjene u Stručnoj službi Općinskog načelnika. Pa tako, sada imamo dvije kancelarije za sekretarice i sekretara Općine.  Dok je kabinet načelnika proširen i sada se sastoji od prostorije za sastanke i salona.

Treba istaknuti da je za rekonstrukciju Općinske zgrade planirani iznos od 272.712,00 KM izmijenjen i na kraju je glasio 342.712,00 KM, što je više za 70.000KM od planiranog. Nismo uspjeli saznati na što je potrošen dodatno izdvojeni novac iz budžeta.

Radovi na rekonstrukciji ostatka zgrade planirani su u narednoj godini.Leave a Reply

32 komentara za članak "Ovako izgleda novi unutrašnji raspored zgrade Općine Lukavac (FOTO)"

avatar
najnoviji najstariji popularni
željo
Gost
željo

Pa neće Delić biti do smrti načelnik ,ostat će nekom poslije njega ova zgrada koja je napokon došla do pravog izražaja.Kakva je dosad bila to je svakako sramota za Lukavac,sad bar na nešto liči.

Još jedan novopečeni sdpovac
Gost
Još jedan novopečeni sdpovac

Zar nije fer da nema zelene boje

crni
Member
crni

Ovo ime od portala polahko blijedi i sve mi se cini da ce se pretopiti u : ” AntiDelicLive.ba”. Dino, jesam li uravu?

Balašević
Gost
Balašević

Crni ako jesi u pravu ***
Naravno da nisi u pravu. Zdrava kritika na ovom portalu je dobrodošla i portal je isto djelovao i kada je Dževad bio načelnik.
Pisano je o tako o projektu izgradnja spomenika palim borcima i šehidima, iznijet trošak…
Mi obični građani se trebamo zapitati da li su ove naše pare mogle biti usmjerene u prioritetnije namjene. Naravno da jesu.
Ali u tim prioritetnijim namjerama nema IMT-ea .70 000 KM mimo odobrenog plana !!! Ovdje ima materijala za finansijsku inspekciju.

Istina
Gost
Istina

Uvredljiva crvena boja. Pod hitno prefarbati u zelenu i dograditi munaru.

Bze
Gost
Bze

To sto ste pokusali ubacit provokaciju u tekst. Jos se vrse ispravke na prozorima to je plus za Nacelnika al to vide pismeni. Ispravke znace da nema fuseraja kao sto je bilo do sad. Uzmi lovu pa kako bilo sad buraz odradi kako treba pa onda primam poso.Isto kao sto je skoro reklamirao krpljenje asvalta. Svaka cast.

Deliceva sjena
Gost
Deliceva sjena

Bze Reklamaciju na asvalt uputili su mještani Turije To sto nacelnik dovodi fušeraj od firmi i koje njemu gode u tome je problem i to pametni vide A onda kad se neko pobuni tada naravno stupa lafina na scenu

bido
Gost
bido

fušeraj od firme je firma sa područja opštine lukavac,da je načelnik dao posao nekome sa strane osuli bi po njemu kako dovodi ljude sa strane i daje im posao

NikoVazan
Gost
NikoVazan

Cim SDA dodje na vlast isti dan ce ta zgrada da pozeleni heeheheh.Sala mala naravno 😀 😀

mrko
Gost
mrko

Delić ko Dodik pravi “Banske dvore”,od sredstava građana općine Lukavac i voza se u skupocjenim Džipovima,a građanima preporučuje RADNE AKCIJE na kojima će on da se pojavi i napravi SELFI.
A poslije posla i vikendom kao predsjednik SDP-a i Načelnik općine Lukavac sa porodicom živi u Tuzli.Tome je došao kraj HVALA BOGU JER OPOZIV JE SPAS ZA NAS.

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

Na zidu u kancelariji firme “Cubus” imate prvobitni vanjski izgled fasade zgrade općine. Tu nema crvene boje na fasadi. To je naknadno promijenjeno i po svim pravilima struke (tako mi rekoše stručnjaci) ova boja fasade nije usklađena sa okolinom i nije projektovana nego je na izričiti zahtjev prvih ljudi općine promijenjena… Valjda da ovim iz SDA vade živce…

Amerikanac
Gost
Amerikanac

Čuj ne znate na šta je potrošeno nekoliko desetina hiljada više?!?!
Pa na sekretarice,na odvojene apartmane,na sultanate…Jer ne može se vozat džip a rezidencija svakakva pobogu!
A nas psi idalje ujedaju,dahnut se ne može,voda u pipama barolika,pola miliona koje mu je vijeće odobrilo za Toplice propalo…i tako dalje i tako bliže…
Doduše dobili smo klizalište za 50 hiljada.
HLJEBA I IGARA rekoše stari Rimljani.

SDA Insider
Gost
SDA Insider

Snimam razgovore po Izvrsnim odborima, vrlo povoljno…narudzbe u inbox ( prva 3 koji se jave dobijaju besplatan snimak ) .

Milenko
Gost
Milenko

Predsjedničke odaje u istočnom krilu Bijele kuće u sjeni ošišanih platana. I sve to sa slomljene pučke grbače.Aferim, druže-gospodine !

haftakhaftakus
Gost
haftakhaftakus

Neka je načelnik kupio nove džipove, neka je trošio na Ozrenske narodne igre, neka je posjekao platane u centru grada …. ali što ne prodisasmo dragi načelniče?

Glavno obećanje u kampanji nije ni krenuo rješavati.

Još jedan novopečeni sdpovac
Gost
Još jedan novopečeni sdpovac

Ozren je sastavni dio Općine Lukavac i mi trebamo biti primjer kakao s eponaša prema povratnicima,ako želima da poštuju Janju ili Kozluk poštujmo i mi Ozren

SDPInsider
Gost
SDPInsider

Novopečeni još im se naguzi pa nek ti dobro zaćeraju, pokaži poštovanje a oni će po starom receptu koju granatu prvom prilikom fiknuti. Koji naivci ste vi komunjare nije ni čudo što narod zbog vas nadrlja.

chsw
Gost
chsw

TO je OK; Treba biti pazljiv, sa neprijateljima a pogotovo sa prijateljima 😉
Granate, borba, tuca i to, bilo pa sta da se radi “ne ponovilo se”, pamti, pricaj, prenesi … kao sto je Tile rekao “Živimo kao da će sto godina biti mir, a spremajmo se kao da će sutra izbiti rat.” – i tako evo kijamet godina, zarobljeni u vlastitoj zalopojci/”samosazaljivosti” … ALI bali, SPD Unutrasnji — meni licno 20 godina “uceruju” ovi “NASHI” balijanderi i to sa apetitom, i mislim da vecini naroda, a ti ako si bio Happy pa ti sad/danas nesto nije dobro onda OK; onda deri 😉

Deliceva sjena
Gost
Deliceva sjena

Novop sdpovac Ne mozes porediti nas i njih Nek oni zive tu gdje jesui koji hoce ali treba ih nauciti gdje im je mjesto Kako ste poceli pocecete i vi govoriti da je Mladic heroj Oni su bili ovdje agresori i to se ne smije zaboraviti

Milenko
Gost
Milenko

Merhametli primjeri zavrsavaju k'o rahmetli primjerci. Dokle tako?

SDPInsider
Gost
SDPInsider

Bravo Milenko, porediti Ozren sa Janjom i Kozlukom je idiotizam kakav samo može rasti u glavama zatucanih komunista. Iz Janje i Kozluka nije metak ispaljen na Bijeljinu i Zvornik Bošnjaci su tamo ubijani, masakrirani. Ovi na Ozrenu se dočepali oružja i opleti po komšijama i opet bi samo da se prilika ukaže. I dođe hajvan i kaže kako se mi nešto moramo dokazivati u poštenju, ma kome konju glupi, ima da slušaju ako neće voz u RS i tamo prdi do sutra. Ove komunjare bi još išle izvinjavati se što su nas granatirali i htjeli poklati, samo naprijed neka Vas voda ojebina od lafine s kockastom glavom i retard nogicama.

Milenko
Gost
Milenko

@ SDPInsider Grozno je kada Netko tragediju sopstvenog naroda koristi za politčku burlesku i lakrdiju kojom pokušava da namakne šaku glasova.

SDA Insider
Gost
SDA Insider

Nisam tvoj fan, ali za taj stav o nasim pitomim komsijama imas big like…Oni kako dobise po repu u Uragan-u postadose i mirotvorci, trebamo sa njima gajiti opet bratstvo i jedinstvo.. Samo ih drzat na odstojanju , da se ja pitam ne bi nam bili blizu ni na puskomet..Da oni hoce suzivot rekli bi nam gdje su nestali na proboju Dobosnice, ko ispali granatu na Kapiju ??’

Još jedan novopečeni sdpovac
Gost
Još jedan novopečeni sdpovac

Nestali za vrijeme”Dobošnice”,pa ubijeni su to je priznao gost na TV Bijeljina i čak da je kravu bacio u Bunar,a na kapiju je ispaljeno iz Topa s Tumara,to nije tajna ,to znaju i javno govore i ozrenci,da se komandom dobile kote na koje treba pucat i to je to.
A mi Bošnjaci šta uradismo s Smolućom,istu stvar kao Srbi s Dobošnicom.
Mogli smo i Morali sačuvati Smoluću i tu smjestiti izbjeglice,ali mi smo napravili štetu i vraćati je kasnije
MI BOŠNJACI NE SMIJEMO,NITI SMO IKADA BILI KAO VELIKOSRBI OSIM DIJELOM 1992-1996,(uništili smo Smoluću ništa nije ostalo),Treba da nas je Stid i Sram,ali nažalost još ima Fašista kod Bošnjaka kojima smeta Srbin Hrvat ili bilo ko ko nije SDA ili nije Sluga SDA poput SBIH

Naser
Gost
Naser

Mijesas zrtve i materijalnu stetu. Smoluca jeste sramotno pokradena i porusena, nema opravdanja, zato smo naucili lekciju i Sizje i Krtovu sacuvali.
Niko nije spomenuo porusene kuce vec ubujene civile Dobosnice ali vi iz SDP znate samo za materijalne vrijednosti !:)

SDA Insider
Gost
SDA Insider

Izjednacavanje agresora i one koji su branili kucni prag je nesto najopasnije po Bosnjake sto se moglo desiti poslije rata..A eto vidim da se i u nasim glavama krivica vec izjednacila. Sreca je da nas ima jos koje pamcenje malo bolje sluzi.Ima nas koji imamo jako dobre fleshove na te krvave majske i avgustovske dane…Druze moj nemoj nikad porediti Dobosnicu i Smolucu. Sa Smolucom se natezalo mjesec dana prije nego sto je prvi metak opaljen, naravano ne opravdavam pljacku poslije izvlacenja. Dok Ozrenci, CetnicI ( tako smo ih krstili u ratu jbg ) nisu imali kada da pregovaraju, vec su 19 maja grunuli po komsijama iz svog raspolozivog naoruzanja…Trzni centar u Sizju, spreman logor na Bajkovcu, Panjiku bili su spremni za nove Keraterme, Susice, Manjace, Batkovice…Ali jazuk pobrkasmo im planove, ostadosmo zivi, fala Bogu…Zato ja te nase pitome komsije gledam i gledacu sa oprezom dok sam ziv, zvao ti mene fasistom ili ne, ja znam ko sam i sta sam..

Milenko
Gost
Milenko

Pokušavam da budem lojalantragicnoj istini koju pokusavaju da je zatamne i potisnu u zaborav.Već sam napisao:

“Zločinci, oni „neznani“, koji se kriju, ili ih jataci kriju, vire iz svojih jazbina vrebajući priliku da zametnu tragove i u zaborav klisnu, ostavljajući pokoljenju zlo sjeme prekriveno krvavom koprenom neizvijesnosti.

Zaborav, kako to zloslutno zvuči! Zlo zaborava kruži nad svima. Nad oplakanom žrtvom; nad njinim najbližnjima; nad neosuđenim ideolozima i dželatima; nad pospanom pravdom … nad svima nama. Vrijeme je da se prekine šutnja. Vrijeme je da se o pravdi zbori. Vrijeme je da se ne šuti. Jer, šutnja i zaborav, nikada nisu porodili katarzu kod počinilaca zala koja oproštaj od žrtava može da donese. Zaborav nije prava istina ni dobra, ni zla.”

Deliceva sjena
Gost
Deliceva sjena

Eno ni bozic ne mogu da slave bez nacionalizma Todorovic naš “uvazeni” vijecnik izbacio slike sa tri prsta i naravno zastava sa 4 S ! E moj Delicu a ti pošten narod nazivas faśistima šta je onda ovo

Još jedan novopečeni sdpovac
Gost
Još jedan novopečeni sdpovac

Selektor ustvari izbornik Nogometne Reprezentacije FBIH(Nema više ni Misimovića da predstavlja RS) je 1991 podigao tri prsta pa ga opet naš savez izabra
I novak Đoković podiže tri prsta pa opet Pomaže sve naše Tenisere
I Vuk Drašković je ubijao i klao s tri prsta ali se pokajao
Gori je novi Bošnjački nacional fašizam jer ga nismo dosad nikad ispoljavali
Preci Izetbegovića su štitili Srbe u Bosanskom Šamcu a sadašnja politika SDA neda Srbima mjesto Predsjedavajućeg
Bošnjački nacional fašizam,koji provode dijelovi SDA SBIH i neki još je gori po Bošnjački narod nego po druge
Drago mi je da od 2018 SDA više nema na vlasti bar u Kantonu

Deliceva sjena
Gost
Deliceva sjena

I ti si sigurno srbin kojem jr Delic digo rep pa baljezgas svasta Vi sze stvorili fašiste ovdje idejom da nas pobijete i protjerate Koliko zrtava ste pocinili ovdje i hocete da vas volimo Da vam sve zaboravimo Mogu to komunjare kojima nikoga niste ubili koji su se najeli hljeba preko pogace Oni jedino hoce nekakvo bratstvo i jedinstvo kojega odavno nema Vi srbi sze odabrali fašizam agresijom na nas Sada glumite nevinascad Daj boze da i ovi crveni sjete se genocida i masovnih grobnica i vas i da dodju pameti Brzo su pojedini to zaboravili

Još jedan novopečeni sdpovac
Gost
Još jedan novopečeni sdpovac

Da li mi trebamo biti kao Poljaci koji su 46 počinili genocid nad Nijemcima,da li treba ignorisat 600 /1000 Ozrenaca koji su se vratili svi stariji od 50 godina i sve bili glasači Mujkića i SDA sve dosad,SDA progurala Neđu u OV 2008 a da ozrenci podrže Mujkića,preko biračkih odbora se dopisivalo i kapom i šakom,bolje da uđe Neđo-SNSD nego neki SDP ili Mašić LDS(koji varira nije pouzdan) ili ”Lijanović” koji ucjenuje,Zadnjih 12 godina Ozrenci za Mujkića rade a sad ne valjaju,njih je svakako malo i nažalost djece tu nema odoše za Doboj.U Doboju iBijeljini gdje vlada SDS Bošnjak je predsjednik Skupštine u Zenici Srpkinja i Sarajevu Hrvatica u Tuzli Hrvat ili Srbin samo Lukavac -NE MOŽE,neda BALIJA

kkk
Gost
kkk

Druze Admire, posvetite se svom portalu