Leatex

Nakon radija i televizije: RTV Lukavac u rad pustila redizajnirani web portal

8 1.830

Radio-televizija Lukavac od danas posjeduje redizajnirani web portal i iz tog razlogu su ovu ustanovu posjetili načelnik Općine Lukavac, Edin Delić i predsjednik UO JU RTV Lukavac, Zuhdija Salihović.

Načelnik Općine Lukavac, Edin Delić imao je čast da pusti u rad ovu web stranicu:

Za ovo samo mogu čestitati. Vidimo web site koji zadovoljava sve standarde današnjih okolnosti medijskog djelovanja jer je u savremenom društvu neophodno komibniranje više medija. Web servis je bio potrebna  komponenta koju od danas imamo. Naredni korak je nabavka opreme u obimu kakav nije bio vjerovatno od njenog osnivanja, pa će i kvalitet programa i samog signala biti podignuti na viši nivo. Izjavio je načelnik Edin Delić.

Lukavac kao sredina prednjači u mnogim segmentima i ovo je još jedan dokaz. Zahvaljujem se uposlenicima i firmi koja je izradila stranicu. Mi imamo mnogo građana koji se nalaze u inostranstvu i ovo je prilika da ih upoznamo šta se dešava u općini Lukavac i njihovim rodnim mjestima. Očekujem i vjerujem, jer sam to gledao i u ratu i poslije rata, da će gledanost biti velika i da će informacija doći do svih, i onih koji su „trbuhom za kruhom“ otišli širom svijeta, rekao je Zuhdija Salihović.

Prisutnima se zahvalio i Fikret Žigić, v.d. direktora JU RTV Lukavac:

Zahvaljuujem se svima koji su učestvovali u realizaciji ovoga zaista značajnog projekta,pokretanje trećeg medija. Zahvaljujem se na podršci i dosadašnjoj saradnji i vjerujem da će ona biti samo bolja i uspješnija. Cilj nam je poboljšati uslove rada ove medijske kuće i  stvaranje bolje radne atmosfere u kolektivu“, izjavio je v.d. direktora JU RTV Lukavac Fikret Žigić.

Posao je direktnom nagodbom dobila firma Futura Multimedia d.o.o. Tuzla koja je na isti način dobila posao izrade i održavanja WEB stranice Općine Lukavac o čemu smo jučer pisali.

Posjetili ste “novi web sajt” Općine Lukavac?

Leave a Reply

8 komentara za članak "Nakon radija i televizije: RTV Lukavac u rad pustila redizajnirani web portal"

avatar
najnoviji najstariji popularni
hase
Gost
hase

Jel i ovaj portal uređuje firma iz Tuzle.Onako pitam radi pravih Lukavčana i njihovih privrednika koji su mogli uraditi ovaj posao a koji zapošljavaju Lukavčane i koji u našoj općini plaćaju porez.

Vesna
Gost
Vesna

Ja jaka pomaka, Web stranica uvijek bila, samo što nije crvena kao sad. Jak medij Web portal. Fuuuuuj Načelniče šta uradi od onakve firme.Ako je starohan Žigić tako dobar što ga ne uze sebi za savjetnika.

Realan
Gost
Realan

E moje SDPovce, dodje lik, clan parije 2 mjeseca I uzme vam pred nosom poziciju predsjednika UO JU. A ne, vi ste dobrocinitelji, vi niste tu rdi pozicija, vi to radi dobrobiti zjednice.

Živio SDP
Gost
Živio SDP

Šta će nam pozicija,ako je Riko dobar nek ostane Zamjenik Pravobranioca a svi znamo da NIJE DOBAR ali čuva ga Naš Zakon,Državnog službenika Reketara kriminalca ne možeš smijeniti

Fuj sda
Gost
Fuj sda

E bas mi je drago da se nesto normalno desava .
De malo prosetajte po jebenom Lukavcu i vidite sta je dobro sta nevalja .
Prave se zgrade koje nemaju papire Cevapcinica Ascinica da li je gazda u Sdp-u.
Ima li u Opstini kakva inspekcija .
Kome treba ruglo kraj male pijace opet jebeni standovi koji se prave od bilo cega .
Pa stand od cijevi za razvodenje vode PVC cijevi pa radite li vi sta gospodo u Jebenoj OIpstini sa novim Nacelnikom .
Idite malo na jezero pa vidite bespravne gradnje sramotaaaaaaaa.

Antipolitika
Gost
Antipolitika

Ja dizajna i ku**a. Dizajner se baš potrudio xD

Patriota
Gost
Patriota

Sramota. Hvaliti se web stranicom i to redizajnironom. Kad sam je otvorila zapitala sam se kakva li je bila ona dizajnirana kad ovako katastrofalno izgleda dizajnirana.

nena
Gost
nena

Vidi uvlakača Zuhde,podsjeća me na Sejdu Bajramovića.Nije mi žao što se on provaljuje ali mi je žao što sramoti djecu koja su zlatna.