Leatex

Ermin Prijić direktor JU Centar za kulturu Lukavac!?

30 9.219

Kako nezvanično saznajemo, za novog direktora JU Centar za kulturu Lukavac biće imenovan Ermin Prijić.

Ermin Prijić je do sada bio nepoznat javnosti. Nedavno je završio Pravni fakultet u Tuzli, do direktorske pozicije obavljao je volonterski staž u Centru za kulturu i nedavno bio predsjednik komisije za opoziv načelnika Općine Lukavac. Također, njegovo ime je spominjano nakon što je kao aktuelni predsjednik komisije za opoziv “dres” SDA zamijenio “dresom” PDA.

Konkurs

Novi privremeni UO imenovan od strane načelnika Općine Lukavac, kojeg čine Amra Đozić – predsjednica, Dženana Muretbegović – član i Nedim Karić – član, 27. Aprila je raspisao konkurs za izbor i imenovanje direktora JU Centar za kulturu Lukavac.

Zanimljivo da je na konkursu za direktora Javne institucije potrebna samo 1. godina radnog staža.

 

Leave a Reply

30 komentara za članak "Ermin Prijić direktor JU Centar za kulturu Lukavac!?"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Vehbija
Gost
Vehbija

Kuko udario pecat na potpis. Vjerujete li sad Lukavcani da je Edin Delic Kukin igrac ili vam treba jos dokaza. Momak je mlad i perspektivan al brat bratu puno je tri stranacka dresa za 18 mjeseci.

lica
Gost
lica

A kojoj je strenci bio prije sda

Lukavcanin
Gost
Lukavcanin

Jako je lijepo i pohvalno sto je mlad momak dobio zaposlenje ali nije racionalno da takva osoba bez iskustva donosi menadzerske odluke. Sistematizacija radnih mjesta je odvjeka postojala i kretalo se od priravnika/ mladi referent a potom ako je ambiciozan i sposoban bude imenovan na direktorsku poziciju. I sutra treba da se obratite toj osobi za rjesenje problema ona ce gledati blijedo i neznano jer nema PRAKSE. Zalosno.

Borac Armije BiH
Gost
Borac Armije BiH

Erminu Jusufoviću,zlatnom paraolimpijcu ,sinu demobiisanog borca -OTKAZ, a ovom bali direktorska fotelja jer je izdao svoju stranku i prešao u Kukin tor.Aferim Načelniče dobro ti to radiš, aferim Narode glupi što ostaviste Pitagoru za Načelnika.Aferim SDPeu jer Vas zaobilazi u kadroviranju .Dok je ovaca biće vune-šišaj.

Paćak
Gost
Paćak

Zlatni olimpijac a dopisuj glasove u Berkovici njemu 100 glasova dodatnih

Kukini-Sinovi
Gost
Kukini-Sinovi

haha poceo Edin Delic da vraca kredit Kuki

SDPinsider
Gost
SDPinsider

Kukićeva nagrada za prelazak u PDA, Lafinaš ponovo kadrove SDPa stavio u drugi plan. Bravo moji SDPovci al Vas cojk za nos vuca. Prijicu, dusu si prodo za sitnu paru.

Vampir
Gost
Vampir

Zar si ti Živ čovječe

Neko nebitan
Gost
Neko nebitan

Sta znaci promijenit dres u pravo vrijeme da nije promijenio dres lobiro za ne na opozivu nebi ni bio imenovan

Fuj sda
Gost
Fuj sda

Dresova svakakvih boja ima ali malo ko ima CISTI OBRAZ .A pogotov novajlija PDA

ake
Gost
ake

Zar SDP,DF i SBB nisu imali kandidata koji je stručniji i zaslužniji od ovog Š***A Prijića.To Vam govori ko je Edin Delić sa kim šuruje i da je sve prodao i sluša Kukića.Bema tu SDP ovca niti ljevičara nego ima samo lični interes.

Realan
Gost
Realan

Sta kazu SDPovce na ovo. Posebno Jakub? Cuj ne moze njegova tecicna/amidzicna moze ovaj. De ba nek neko postavi njegov post o prepisci sa nacelnikom, a vezano za ovo pitanje. 😀 Covjek vm se sprda SDPovce.

Sifon sode
Gost
Sifon sode

Da nije zalosno, bilo bi smiješno. Zar nije Mina trebala biti direktor (tako se pricalo) ili je ovo stvarno vraćanje dugova Kuki?

maak
Gost
maak

cim ke prosao 13 maj ODMAH inteligencija nacelnik prodaje drzavnu zemlju , mora da zaposljava preletace i sluge sta je sljedeceeee hahahahaha . Tako sve prozirno

SDP
Gost
SDP

Kakva je ovo stranka čim se učlaniš postaneš predsjednik, a da bi se sačuvao vožd plaća se mjestima koja bi trebala pripasti starijim (po stažu u stranci) SDP-ovcama, kad će oni doć na zelenu granu???
Čooobaneee vraaatiii seeee

Karl marks
Gost
Karl marks

Volio bi da Edhem Muftić nešto kaže o ovome , mogao bi i Hajrudin Hodžić i Brkić. Čovo j..e a nevadi tako i treba poltroni jadni ste.

skeptik
Gost
skeptik

Što onda raspisaše konkurs ako se zna

Slaško
Gost
Slaško

Dino Begić je došao na finkciju bez dana staža a jedino što je imao je
-Članska kartica SDA

Asa
Gost
Asa

E neka je i neko mlad došao na funkciju, dosta je ovih staraca. Sretno!

karlmarks
Gost
karlmarks

Fala ti KUKO što postojiš gdje si NURU Petljo Jakube što se ne oglašavate ili u SDP nema nikog sa fakultetom. Neka i treba tako a i onaj Begić je imo 70 godina šta bulazniš i ovaj će posle na biro i nek mu je sretno

Lukavac01
Gost
Lukavac01

Svi mi znamo ko je Prijić Ermin. Mlad momak, sposoban momak, covjek je magistar… Imao sam priliku raditi snjim, za sve lik pronadje rješenje. Prava osoba za ovu poziciju! Sretno!

maak
Gost
maak

hahahaha dok je bio u SDA nije valja a sada je dobar joj bando sdp-ovska ko vas nezna skupo bi vas platio

Senad
Gost
Senad

Sead Hodžić – dirketor sa srednjom skolom
Dino Begić – bez iskustva direktor
Ermin Prijic – napokon neko kako treba za mjesto direktora

Ova dvojica prvih ukupno 25 godina direktori, a ruku dajem da ce Prijic napraviti vise posla u prvoj godini mandata nego ona dvojica za 25.

Ljubomorni SDA-ovci koji sada pljuju… Su samo zavidni i pokvareni.

SDA=PDA
Gost
SDA=PDA

Pa i Ermin Prijić je SDA
U čemu je razlika

električar
Gost
električar

Za Seada ne znam da li je bio direktor sa srednjom skolom, ali za Dinu 100% znam da je imao više godina radnog iskustva kad je došao na mjesto direktora i to iskustva na rukovodećim mjestima u privatnim firmama, a ne u državnim.
Najgore su ove neupućene “narodske” priče gdje narod od tuđih briga ne vidi svoju.

Živio SDP
Gost
Živio SDP

Ako misliš što Dino i Nerma organiziraju Maturu ili njihov Biznis,jadni mi s takvim iskustvom

karlmarks
Gost
karlmarks

E jebi ga ja glasa protiv Edina ali moram da kažem SVAKA ČAST načelniče nek si bagri pokazo da ti negledaš odakle je ko kojoj partiji pripada nego kakav KVALITET poseduje AFERIM radujem se svakom novom danu…

Neko nebitan
Gost
Neko nebitan

Pa kako ne gleda vidis da gled ovaj je u PDA oni su podrzali Delica i evo Delic se revansiro ipak mrzim i ove crvene kao i zelene

Alija
Gost
Alija

Prijic je jedan biser u okeanu zvanom BiH. Jako mi je drago sto je dobio ovu priliku. SDA je njega koristila godinama, i odbacili bi ga, jer im ne trebaju pametni ljudi. S druge strane Suad, Refik i Kukić su ga privukli sebi… Cijene ga, Suad je dobar i posten čovjek, i odlično je sto je odabrao Prijica kraj sebe! Delić mu dade saglasnost, i Delić njega zeli kraj sebe. Prijic je jedan raritet kojeg treba čuvati i brusiti dalje. Ovo je kandidat PDA za načelnika 2020. vjerujte.

Neko nebitan
Gost
Neko nebitan

S.S. posten covjek ? Daj ljudi nebudite smijesni pa to je najneposteniji covjek u sirem geodgrafskom krugu