Najutjecajniji medij na općini Lukavac

Dom zdravlja Lukavac: Izvršena primopredaja dva kombi vozila

7 6.954

Mjesni imam Džemal ef. Dautović iz Kruševice, danas je uručio dva kombi vozila Domu zdravlja Lukavac i tako ovoj ustanovi olakšao svakodnevni posao.

Treba istaknuti da su vozila kupljena od sredstava namjenjenih liječenju Merjeme Dautović, koja je nažalost izgubila bitku za život.

Prilikom primopredaje, Udruženje dijaliziranih i svih transplantiranih bolesnika TK uručilo je zahvalnice Džemalu ef. Dautoviću, kompanijama Euro DamJas, Sultan i načelniku Općine Lukavac, Edinu Deliću.

U projektu su učestvovali mnogi, od Zijada ef. Vehabovića do reisu-l-uleme Mustafe ef. Kavazovića. Mnogi građani su bili uključeni u prikupljanju sredstava za Mejremu. Ova su sredstva prikupili građani, te oni treba da imaju najveću korist od njih. Izjavio je između ostaloga Džemal ef. Dautović, otac preminule Merjeme.

Lukavački info portal | SodaLIVE.ba jedan je od rijetkih medija sa TK koji nije pozvan niti obavješten o satnici primopredaje vozila Domu zdravlja Lukavac. Lokalne vlasti nastavljaju politiku ignorisanja našeg portala što govori da radimo dobar posao.