Dom zdravlja Lukavac: Izvršena primopredaja dva kombi vozila

7 7.426

Mjesni imam Džemal ef. Dautović iz Kruševice, danas je uručio dva kombi vozila Domu zdravlja Lukavac i tako ovoj ustanovi olakšao svakodnevni posao.

Treba istaknuti da su vozila kupljena od sredstava namjenjenih liječenju Merjeme Dautović, koja je nažalost izgubila bitku za život.

Prilikom primopredaje, Udruženje dijaliziranih i svih transplantiranih bolesnika TK uručilo je zahvalnice Džemalu ef. Dautoviću, kompanijama Euro DamJas, Sultan i načelniku Općine Lukavac, Edinu Deliću.

U projektu su učestvovali mnogi, od Zijada ef. Vehabovića do reisu-l-uleme Mustafe ef. Kavazovića. Mnogi građani su bili uključeni u prikupljanju sredstava za Mejremu. Ova su sredstva prikupili građani, te oni treba da imaju najveću korist od njih. Izjavio je između ostaloga Džemal ef. Dautović, otac preminule Merjeme.

Lukavački info portal | SodaLIVE.ba jedan je od rijetkih medija sa TK koji nije pozvan niti obavješten o satnici primopredaje vozila Domu zdravlja Lukavac. Lokalne vlasti nastavljaju politiku ignorisanja našeg portala što govori da radimo dobar posao.

Leave a Reply

7 komentara za članak "Dom zdravlja Lukavac: Izvršena primopredaja dva kombi vozila"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Milenko Blagojević
Gost
Milenko Blagojević

Rahmet ti bio Mejrema, a tebi i tvojima sabur čestiti efendija!

crni
Member
crni

Malo je takvih ljudi efendijo, vjecni rahmet tvojoj Mejremi. A velika podrska najboljem portalu.Lukavački info portal | SodaLIVE.ba jedan je od rijetkih medija sa TK koji nije pozvan niti obavješten o satnici primopredaje vozila Domu zdravlja Lukavac. Lokalne vlasti nastavljaju politiku ignorisanja našeg portala što govori da radimo dobar posao.

dobrovoljni davalac
Gost
dobrovoljni davalac

Pa gdje je Lafinaš bio da Primi?

Irnel
Gost
Irnel

Pogledaj malo po drugim portalima pa ćeš vidjeti da su rijetke slike na kojima nije prisutan. Ne sikiraj se jer kiti se tuzlanski nesposobnjaković tuđim perjem, to jedino i zna. Pardon, zna organizovati i tribine koje su nama lukavčanima stvarno neophodne. Na to mu se i sveo mandat, ali nadam se da će odgovorni politički subjekti uraditi sve kako bi mu izglasali opoziv!

Amir Rešidbegović
Gost
Amir Rešidbegović

Nepetljam se u politiku tako neću ni sada ali obratite malo pažnju prilikom pisanja (prepisivanja) teksta da nepravite kardijalne greške nije ef. Vehabović nego ef. Dautović.Pooz.

Dzeko
Gost
Dzeko

Respekt

Kung Fu Ce
Gost
Kung Fu Ce

Nije kardijalna ,nego kardinalna greška Amire. Eto i ti napravi “kardijalnu grešku”.