Leatex

Direktor JP Rad Lukavac, Nehrudin Osmić se obratio medijima, građanima i radnicima preduzeća (VIDEO)

Nehrudin Osmić / Foto: Dino Osmanović/SodaLIVE.ba
5 4.650

Nakon protekle sjednice Općinskog vijeća Lukavac na kojoj je jedna od centralnih tema bilo JP “Rad” Lukavac, obratio se direktor ovoga preduzeća Nehrudin Osmić. Jutrošnje obraćanje pred kamerama Radio televizije Lukavac prenosimo u cjelosti.

Direktor JP “Rad” Lukavac obratio se javnosti – VIDEO

Osmić je u svom obraćanju između ostalog pozvao i načelnika Općine Lukavac, da obezbijedi pitku vodu građanima, kako bi i radnici ovog preduzeća časno i pošteno obavljali svoj posao, jer kako navodi, radnici nisu krivi za kvalitet vode koja se distribuira, već je isključivi krivac Općina Lukavac.

Leave a Reply

5 komentara za članak "Direktor JP Rad Lukavac, Nehrudin Osmić se obratio medijima, građanima i radnicima preduzeća (VIDEO)"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Lukavac1
Gost
Lukavac1

OP trt milojka, Memićka PR Nehrin i tu si popušila. SBB ti se klima i ništa od fotelje VD direktora doma zdravlja

Lafinas se izgubio
Gost
Lafinas se izgubio

Puna,Podrška za Nehru i radnike komunalnog! Svaka čast! Svi se prepali majmuna koji na,OV izlazi svake dvije minute i nešto vazi I,sere sonim svojim kusavim izgovorom papak Poljicki! Misli da razjebe komunalno i,da nekom od tajkuna da voze smeće i čiste ulice zimi od snijega a da on kao borac za građane uzme procenat! Nedajte majmunu ništa, sve radi samo da udovolji Kukicu koji je u talu sa Junuzovicem već godinama! Narod je zaludio svojom supljom pričom o zakonima i pravdi za građane, kad objasni kako je zaposlio ženu Saje Fatusica kao četvrtu na konkursu u Opštini i,trbuhu dezertera Numanovica sekretara opštine inače školskog jarana osuđenog kriminalca Gorana Salihovica nek se javi demukrata i Levičar! Supak Jedan obični!

maak
Gost
maak

OSMICU nedaj komunalno lafinasu iz Tuzle nEw

zijo
Gost
zijo

ma ti si budala

Sodakox
Gost
Sodakox

Halo Nehro kad pricas da voda ne valja pa sto je naplacujes kao pitku?naplati je kao otpadnu.kako notes naplavina ti grijanje onome ko nije ovdje a begovicu i sličnim nista,jel to pravda i postenje?slikaj tuzbe protiv neplatiša grijanja da narod vidi da nije do tebe.