Leatex

Povodom 35 godina rada: Likovna izložba Mehmeda Šišića

11 1.299

Mehmed Šišić Šiško će povodom 35 godina rada, večeras sa početkom u 18,30 sati u Centru za kulturu Lukavac upriličiti izložbu likovnih radova.

Mehmed Šišić rođen je u Lukavcu 1962. godine, a cijeli život posvetio je umjetnosti. Pored slikarstva, bavio se skulpturom, ilustracijama, scenografijom i novinarstvom. Iza sebe ima više samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Sponzor i pokrovitelj manifestacija: Općina Lukavac.

Leave a Reply

11 komentara za članak "Povodom 35 godina rada: Likovna izložba Mehmeda Šišića"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Spetljali smo se
Gost
Spetljali smo se

A ko je evi sa našim Šiškom???

Sekretar propale firme
Gost
Sekretar propale firme

Ovo ti je jedan *** koji nikada više neće biti načelnik opštine Lukavac.
Sad da se ponovo raspiše referendum dobio bi opoziv.

SDA=SBIH=PORAZ2018
Gost
SDA=SBIH=PORAZ2018

Bi Vraga

maak
Gost
maak

HAHAHAHAHA e to je onaj sto rece da ce Lukavac prodisati pa slaga

Boss
Gost
Boss

Sisko umjetnik??? Edin D. Nacelnik??? Lukavce, ne pise ti se dobro☺

KKK
Gost
KKK

Jel bio trijezan

edo-debil
Gost
edo-debil

Ovaj Šiško je umjetnik, baš kao što je i Delić Načelnik.Samo šro je Šiško pošten a ovja je krimos sa maskom koji mariše lovu pod sloganom “sve po Usavu,Zakonu i Statutu”, al na kraju mu je KPZ obezbijeđen.

samo po Zakonu
Gost
samo po Zakonu

Vidi ljepotana, ovakve može samo mati volit.Doduše Šiško se jedanput ženio iz Makedonije i pored slikanja ljubav mu je alkohol, a lafinaš se ženio dva puta, jedna put iz Srbije, a drugi put iz Brčkog i ljubav mu je lova.Zato lafinaš često ide u Srbiju da posjeti porodicu.Š LJ A M koji se Lukavčanima prodaje kao poštenjačina.Imam samo jedno pitanje da li će poslije ove izložbe Šiško početi da radi u Domu kulture za stalno kod uvlakača Prijića, a po nalogu Edina Delića.

Mujo Becirovic
Gost
Mujo Becirovic

Bravo Sisko i cestitke za tvoj dugogodisnji rad. Samo da si izbrao kojeg drugog pokrovitelja jer ces ostati bez slika i skulptura koda gledam.

Ida
Gost
Ida

Sisko kakav je, takav je….o umjetnosti ne migu komentarisati oni koji ne znaju sta je umjetnost….Siskova djela imaju dusu, Sisko ima neiskvarenu dusu…to sto pije…pa mozda pije jer tako lakse podnosi nepravdu, licemjerstvo i nemoc da sta promijeni. Sisko je izuzetno nacitana osoba, kulturan i rjecit. Nikoga ne dira, zivi svoj zivot…ostao je dosljedan sebi, svojim uvjerenjima i hrabro koraca uorkos spoznaji da mu se mnogi (kukavice) smiju iza ledja. Od njega nikada neces cuti komentar iza ledja….on u lice kaze sto misli, mnogi nemaju hrabrosti za to….

SDA=SBIH=PORAZ2018
Gost
SDA=SBIH=PORAZ2018

Kakvi su Hale bile ranije u DK,a kakvi su toleti sad u BKC Lukavac,Razlika DRASTIČNA