Modrac: Parkirali automobil i izbacili velike količine smeća u rijeku Spreču (VIDEO)

5 5.084

Mnogo puta smo pisali o nelegalnim deponijama na našoj općini i objavljivali veliki broj fotografija od strane naših čitatelja.

Općinski komunalni redari su zaduženi da kažnjavaju ovakve slučajeve, kazne ne stižu, a rijeke “gutaju” velike količine smeće bačeno od strane pojedinaca.

Pogledajte na koji način u Modracu nesavjesni građani bacaju smeće u rijeku Spreču.

Hvala čitateljima na ustupljenom video prilogu.

DOPUNA: Kako saznajemo od nekoliko naših čitatelja, građani sa video priloga su izbacili hranu koja je ostala poslije Tevhida, a kako bi nahranili ribe u rijeci Spreči.

Leave a Reply

5 komentara za članak "Modrac: Parkirali automobil i izbacili velike količine smeća u rijeku Spreču (VIDEO)"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Amko
Gost
Amko
Bezbroj je ovakvih scena na području grada i šire. I znate li šta je svakom Načelniku i šefu službe bitno…Da se počinilac evidentira i to je sve. Kada se donese prekršajni nalog, kazne su minorne, još plate 50% jeftinije ako plate u roku od 8. dana. A ako ne plati pošalje se na Sud, a tamo bio Vaso S. Tajčić, izriče mjere ukora i ništa više, a ni ovaj novi Fikret Mujkić nije ništa bolji, pa za nijansu i gori od predhodnog. Dernja se, larma, prijeti, pravi skečeve na sudu, npr. ona jadna njegova daktilografkinja.. šta se dijete ne nasluša, to ni pas s maslom ne bih mogao progutat. I šta biva na kraju, ništa, pojla maca magarca. Ukor, tobože nije zaposlen, hranilac porodice, borac A RBiH, neće više ponavljati prekršaj, kaje se iskreno pred sudom…i bla…bla…bla. A do sada nije se ni jedan Načelnik trznuo da stvari promijeni, da to uozbilji, da odredi službu koja će izvršavati prisilno naloge, da obavi razgovor sa sudom, da lupi šakom od sto i da kaže da više ovako ne ide. Nego se sve samo svelo na ono “piši kumu Gliši”…A narod misli neće to oni (redari) da rade. I sve se samo… Read more »
I meni je njih žao
Gost
I meni je njih žao

Načelnik nesmije da se miješa u rad Suda
Načelnik ne može sudiji da naredi kaznu
Ministar MUPA tj TK SDA vlada može da utječe na Policajce da rade svoj posao više prijava,veće kontrole ,kamere i sl
Na sudiju možemo utjecati preko VSTV njih pritisnuti da natjeraju sudije da rade svoj posao

Controlled
Gost
Controlled

Ma nisu ba bacali smece……hranili ribe…:)

Grahonja
Gost
Grahonja

Znate ko je kriv za ovo? SDP sigurno im javili de bacajte smece
a dok je SDA bio spreca sine bila moglo se piti iz nje…

Ida
Gost
Ida

Tako je kod nas, odma drvlje i kamenje, zar bi neko rizikovao i silazio po klizavom terenu ako nije stvarno bacao ribama hranu….registracija je vidljiva pa koga zanima moze provjeriti.