Drama u Tuzli: Audijem presreli Passata pa pucali iz vatrenog oružja

1 3.640

U noći sa subote na nedjelju za sada nepoznate osobe u Tuzli su zaustavile automobil u pokretu, nakon čega su iz vatrenog oružja ispalile više hitaca u njegovom pravcu.

Tom prilikom na automobilu je pričinjena materijalna šteta, a povrijeđenih osoba nije bilo.

Kako je za Tuzlanski.ba rekao glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Izudin Šarić, u ulici Husinskih rudara u Tuzli u nedjelju u 3:20 sati za sada nepoznate osobe koje su se nalazile u automobilu marke Audi presrele su i zaustavile putničko motorno vozilo Passat kojim je upravljao I.M. iz Živinica.

“Nepoznate osobe koje su se nalazile u Audiju, vozilom su presrele i prepriječile put vozaču automobila marke Passat. Nakon toga su upotrijebile vatreno oružje i ispalile više hitaca u pravcu Passata na kojem su oštetile prednje vjetrobransko staklo, far i haubu”, rekao nam je Šarić.

Kako je istakao, nakon upotrebe vatrenog oružja, osobe koje su se nalazile u Passatu, izašle su iz automobila te su se iz straha udaljile s mjesta događaja. Osobe koje su se nalazile u Audiju nakon pucnjave napustile su mjesto događaja i otišle u nepoznatom pravcu.

Za sad nije poznato da li se osobe iz Audija i Passata od ranije poznaju, kao ni koji je bio mogući motiv za upotrebu vatrenog oružja na ovakav način i ugrožavanje života. Uviđaj su na mjestu događaja obavili pripandici odjeljenja Kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla i Policijske stanice Zapad.

Leave a Reply

1 komentar za članak "Drama u Tuzli: Audijem presreli Passata pa pucali iz vatrenog oružja"

avatar
najnoviji najstariji popularni
ja ba
Gost
ja ba

zaigrala se djeca beogradakih klanova, smio bih se kladiti da su ovo uradila djeca koja su se nafurala na emisije Masana Lekica, popilo se u vivi i hajmo malo glumit zemunce…